Radio 1 Sessie for Life goed voor 17.382 euro

donderdag 23 december 2010

'Het zou niet mogen zijn' zong Stijn Meuris zondagavond op de Radio 1 Sessie for Life uit de grond van zijn hart. En daarom steunt Radio 1 met hart en ziel de Afrikaanse weeskinderen. Maar wat er wl mocht zijn, dat was de opbrengst van de extra Radio 1 Sessie voor Music for Life: liefst 17.382 euro bracht het concert van Stijn Meuris en zijn muzikale vrienden op.

Samen met Sven Pichal ging hij het bedrag vanochtend persoonlijk overhandigen aan Tomas De Soete in het Glazen Huis op de Antwerpse Groenplaats.


De Radio 1 Sessie for Life op zondag 19 december was een gigantisch succes. Ondanks een ware sneeuwblizzard en zo goed als onberijdbare wegen slaagde Radio 1 erin om voor een uitverkocht Zuiderpershuis een heerlijke muzikale avond te serveren: een speciale Radio 1 Sessie ten voordele van de actie Music for Life.

Zelfs Will Tura, die de avond voordien zijn 70ste verjaardag had gevierd met een concert van meer dan 4 uur, was aanwezig om samen met Stijn Meuris een heerlijke versie van 'Arme Joe' te zingen. Meuris, de centrale host van deze extra Radio 1 Sessie voor het goede doel, stond heel scherp. Ook het publiek was enthousiast en zag naast Will Tura en Stijn Meuris ook Milow, Admiral Freebee en Hannelore Bedert schitteren met versies van nummers die zelden gehoord werden.

Randstad mocht zich na een veiling peter of hoofdsponsor noemen van de Radio 1 Sessie for Life: het bedrijf schonk 10.100 euro aan deze Sessie om zo de Afrikaanse weeskinderen te steunen. De Radio 1-luisteraars deden er nog eens 7.282 euro bovenop met de ticketverkoop. Het totale bedrag van 17.382 euro gaat integraal aan Music for Life.

Radio 1 dankt alle luisteraars, Randstad, Stijn Meuris, Will Tura, Milow, Hannelore Bedert, Mauro en Admiral Freebee voor hun fantastische bijdrage.

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Mills en Santana krijgen een bijzonder riskante missie voorgeschoteld: ze moeten in Noord-Korea een Isralische wetenschapper bevrijden die al 29 jaar gevangen wordt gehouden. Kilroy wordt door een verzoek van Hart voor een moreel dilemma geplaatst.

'Taken', om 23.20 uur op VTM 4.

Dossiers