Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maken foute remix en bijhorende videoclip van 'Viva De Romeo's'

woensdag 5 juni 2019
Foto: Qmusic - © DPG Media 2019

Op woensdag 5 juni lanceerden Dorothee Vegas & Like Maarten, beter bekend als Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, de videoclip van hun foute remix van 'Viva De Romeo's'.

De hoofdrol in de videoclip is uiteraard weggelegd voor Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi van De Romeo's, maar ook Qmusic-collega's Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen, Wim Oosterlinck en Vincent Fierens hebben een glansrol te pakken. Ook frikandellen mochten niet ontbreken in de videoclip, een knipoog naar de Frikandel XXL van De Romeo's.


Maarten en Dorothee maakten de foute remix naar aanleiding van de Foute Party. Op vrijdag 28 juni barst immers opnieuw het foutste feest van het jaar los in Flanders Expo Gent. Naast De Romeo's staan ook 2 Unlimited, Dorothee Vegas & Like Maarten en Get Ready! op de affiche. Nu vrijdag 7 juni wordt er opnieuw een artiest van de Foute Party bekend gemaakt.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2019 Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique) in 'Familie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Mathias, Vronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar n uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Alfons doet een verrassende ontdekking. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

'Familie', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers