Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maken foute remix en bijhorende videoclip van 'Viva De Romeo's'

woensdag 5 juni 2019
Foto: Qmusic - © DPG Media 2019

Op woensdag 5 juni lanceerden Dorothee Vegas & Like Maarten, beter bekend als Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, de videoclip van hun foute remix van 'Viva De Romeo's'.

De hoofdrol in de videoclip is uiteraard weggelegd voor Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi van De Romeo's, maar ook Qmusic-collega's Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen, Wim Oosterlinck en Vincent Fierens hebben een glansrol te pakken. Ook frikandellen mochten niet ontbreken in de videoclip, een knipoog naar de Frikandel XXL van De Romeo's.


Maarten en Dorothee maakten de foute remix naar aanleiding van de Foute Party. Op vrijdag 28 juni barst immers opnieuw het foutste feest van het jaar los in Flanders Expo Gent. Naast De Romeo's staan ook 2 Unlimited, Dorothee Vegas & Like Maarten en Get Ready! op de affiche. Nu vrijdag 7 juni wordt er opnieuw een artiest van de Foute Party bekend gemaakt.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers