'Music For Life 2010' in de startblokken: registreer jouw actie

zondag 31 oktober 2010

Voor de vijfde keer organiseert Studio Brussel 'Music For Life': een 7 dagen durende radiomarathon vanuit 'Het Glazen Huis', dat in 2010 op de Groenplaats in Antwerpen staat van 18 tot en met 24 december.

'Music for Life' wil dit jaar het lot van weeskinderen die hun ouders hebben verloren aan aids in de kijker zetten. Ook wil Studio Brussel geld inzamelen voor de wereldwijde projecten van het Rode Kruis, waar er een dagelijkse wordt gestreden om het leven van kwetsbare weeskinderen te verbeteren.


Hoe kan jij geld inzamelen voor Music for Life?

  • Plaatjes!
    Heel eenvoudig: je kan in ruil voor een vrije bijdrage een plaatje aanvragen.
    Opgelet: dat kan pas vanaf 18 december (!) en enkel via de website stubru.be of op het nummer 070-344044.
  • Acties!
    Naast het aanvragen van plaatjes verenigen heel wat mensen zich om samen een actie op te zetten voor 'Music for Life'. Studio Brussel is blij met deze vele honderden initiatieven en wil iedereen op voorhand bedanken voor de inzet en het enthousiasme. Download hier de pdf van het Rode Kruis: 'Alle praktische info om een actie te organiseren'

Maar…

Studio Brussel kan zich onmogelijk engageren om mee te werken aan de praktische ondersteuning of organisatie van al deze acties. Waar kan je wel op rekenen? Via onderstaande afspraken kom je er meer over te weten.

Wat moet je weten als je een actie wil organiseren?

•Registratie: Om erkend te worden als officiële actie voor 'Music For Life', kan je jouw actie of initiatief vanaf nu registreren via de website musicforlife.rodekruis.be! Na registratie ontvang je een officieel registratienummer, een registratiebewijs, een infopakket en promotiemateriaal voor Music for Life. Je actie wordt ook in de 'Music For Life' agenda geplaatst.
 
Storten: Als organisator stort je het resultaat van de fondsenwerving op het rekeningnummer van het Rode Kruis 000-0006566-67. Het wordt om administratieve redenen afgeraden om het ingezamelde geld cash af te geven aan het Glazen Huis.
 
Fiscale attesten: Opgelet: giften via inzamelacties, veilingen en verkopen geven geen recht op een fiscaal attest. Download hier de PDF van het Rode Kruis: 'Alle praktische info over overschrijvingen en fiscale attesten'
 
•Antwerpse acties: Alle Antwerpse initiatieven kunnen rekenen op de steun van hun stad: de nodige informatie kan je vinden op de website antwerpen.be/musicforlife.


Lees ook:
Music For Life 2009: 3.649.595 euro!

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers