Music for Life 2010: 5.020.747 euro!

vrijdag 24 december 2010

Vrijdag 24 december kwam er in Antwerpen een einde aan editie 2010 van Music for Life, de eindejaarsactie van radiozender Studio Brussel. De opbrengst gaat dit jaar naar aidswezen in zuidelijk Afrika. In totaal bracht de actie 5.020.747 euro op. Dat werd bekend gemaakt tijdens de slotshow die ook op En te zien was.

Sofie Lemaire, Sam De Bruyn en Tomas De Soete lieten zich een week lang opsluiten in een Glazen Huis op de Antwerpse Groenplaats. Ze maakten er 24 uur per dag radio en overleefden enkel op sapjes. De belangstelling op de Groenplaats was erg groot.


Het werd alweer een boeiende, bij wijlen ontroerende, radioweek. De drie presentatoren kunnen nu eindelijk weer naar huis. Doodmoe, maar ongetwijfeld erg gelukkig. Op naar editie 2011!

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers