Music for Life 2010: 5.020.747 euro!

vrijdag 24 december 2010

Vrijdag 24 december kwam er in Antwerpen een einde aan editie 2010 van Music for Life, de eindejaarsactie van radiozender Studio Brussel. De opbrengst gaat dit jaar naar aidswezen in zuidelijk Afrika. In totaal bracht de actie 5.020.747 euro op. Dat werd bekend gemaakt tijdens de slotshow die ook op En te zien was.

Sofie Lemaire, Sam De Bruyn en Tomas De Soete lieten zich een week lang opsluiten in een Glazen Huis op de Antwerpse Groenplaats. Ze maakten er 24 uur per dag radio en overleefden enkel op sapjes. De belangstelling op de Groenplaats was erg groot.


Het werd alweer een boeiende, bij wijlen ontroerende, radioweek. De drie presentatoren kunnen nu eindelijk weer naar huis. Doodmoe, maar ongetwijfeld erg gelukkig. Op naar editie 2011!

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers