Music for Life 2010: 5.020.747 euro!

vrijdag 24 december 2010

Vrijdag 24 december kwam er in Antwerpen een einde aan editie 2010 van Music for Life, de eindejaarsactie van radiozender Studio Brussel. De opbrengst gaat dit jaar naar aidswezen in zuidelijk Afrika. In totaal bracht de actie 5.020.747 euro op. Dat werd bekend gemaakt tijdens de slotshow die ook op En te zien was.

Sofie Lemaire, Sam De Bruyn en Tomas De Soete lieten zich een week lang opsluiten in een Glazen Huis op de Antwerpse Groenplaats. Ze maakten er 24 uur per dag radio en overleefden enkel op sapjes. De belangstelling op de Groenplaats was erg groot.


Het werd alweer een boeiende, bij wijlen ontroerende, radioweek. De drie presentatoren kunnen nu eindelijk weer naar huis. Doodmoe, maar ongetwijfeld erg gelukkig. Op naar editie 2011!

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers