Milow maakt 'Music For Life'-lied 2010

maandag 29 november 2010

Op woensdag 1 december is het wereldaidsdag en dan maakt Studio Brussel alle details bekend over 'Music For Life 2010'. Wie stapt het bekende glazen huis binnen? Welke acties staan er op stapel? En tipje van de sluier werd al wel opgelicht: Milow maakt dit jaar het 'Music For Life'-lied.

'Never Gonna Stop' gaat woensdag tussen 6 en 9 uur in première op Studio Brussel. Vanaf vrijdag kan je het nummer ook downloaden samen met remixen van Styrofoam en The Martians.

Het Glazen Huis staat dit jaar van 18 tot en met 24 december in Antwerpen.Lees ook:
'Music For Life 2010' helpt aids-weeskinderen

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers