Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker brengen nummer bij Qmusic

dinsdag 11 februari 2020
Foto: Qmusic - © DPG Media 2020

Qmusic-dj Maureen Vanherberghen zong voor de eerste keer samen met haar vriend Sieg De Doncker bij Qmusic. Ze brachten live het nummer 'Can't Take My Eyes Off You'. Dat deden ze naar aanleiding van Valentijn ťn de Q-MasQuerade.

Nog een hele week komen koppels 'hun' liedje, dat een speciale betekenis heeft voor hen, live brengen bij Qmusic.Nu vrijdag, 14 februari, wil Qmusic singles opnieuw een handje helpen om hun match te vinden en organiseert daarom voor de tweede keer de Q-MasQuerade. Op Valentijn is het ook love in the air op Qmusic, want drie Q-dj's maken samen met hun ultieme match radio. Zo presenteren Maureen Vanherberghen en haar vriend Sieg (9.00 tot 12.00 uur), Sean Dhondt en zijn vrouw Allison (12.00 tot 15.00 uur) en Jolien Roets en haar vriend Hakim (15.00 tot 18.00 uur) tijdens Match Day. Ze draaien de hele dag een top 100 van nummers die uitgebracht zijn door een samenwerking tussen twee of meerdere artiesten.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers