Lynn Van Hoof van Zorgcentrum Sint-Jozef uit Pelt is d Ster op de Werkvloer bij Joe

vrijdag 29 maart 2019
Foto: Joe - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Lynn Van Hoof van Zorgcentrum Sint-Jozef uit Pelt is d Ster op de Werkvloer. Lynn is de eerste winnaar van de talentenjacht van het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx bij Joe.

De voorbije weken gingen Sven en Anke elke ochtend op zoek naar het meest muzikale bedrijf van Vlaanderen. De jury voor de finale vandaag bestond uit An Lemmens, Raf Van Brussel, Rani De Coninck en de Joe-luisteraars zelf.


In een knaller van een finale zong Lynn de pannen van het dak met het nummer 'Jolene' van Dolly Parton. Ze bracht deze sprankelende cover onder begeleiding van haar papa, die de gitaar verzorgde.

Sven Ornelis en Anke Buckinx: 'We zijn de voorbije dagen verbaasd door het talent dat kwam boven borrelen bij de collega’s van de verschillende bedrijven. Het waren stuk voor stuk ijzersterke kandidaten. Het is fijn dat we de Joe-luisteraars op deze zoektocht konden meetrekken.'

Winnares Lynn Van Hoof: 'Ik kan het nog altijd niet goed geloven. Het is fantastisch dat ik dit avontuur met mijn papa aan mijn zijde en aan de gitaar heb kunnen meemaken. Ik wil ook vooral mijn zorgcentrum bedanken want daar zijn het stuk voor stuk sterren op de werkvloer.'

De voorbije week trokken Sven en Anke naar bedrijven om daar live radio te maken. Op de werkvloer trakteerden lokale talenten  hun collega’s op een liveoptreden en  brachten ze elk drie nummers. De Joe-luisteraars mochten dan telkens uit die drie het nummer kiezen waarmee hun collega’s naar de finale op vrijdag gingen. Die song  brachten de kandidaten tussen 16.00 en 19.00 uur in een spannende finale, die live bij Joe te horen was.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2019 Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique) in 'Familie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Mathias, Vronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar n uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Alfons doet een verrassende ontdekking. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

'Familie', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers