Laatste Joe-ochtendshow van Kürt Rogiers vol verrassingen - VIDEO

vrijdag 30 augustus 2019
Foto: Joe - © MEDIALAAN - DPG Media 2019

Vrijdag 30 augustus presenteerde Kürt Rogiers zijn allerlaatste ochtendshow op Joe met Sven Ornelis. Vanaf nu maandag horen de Joe-luisteraars Anke Buckinx terug tussen 6.00 en 9.00 uur in de ochtend naast Sven.

Om Kürt te bedanken voor de voorbije maanden, zorgden de Joe-collega's voor een afscheid om nooit te vergeten.De dag vol verrassingen begon om 4.30 uur, wanneer Kürt naar de Joe-studio wilde vertrekken. Joe-collega Tess Goossens stond hem op te wachten met haar limousine, waarmee ze 's middags rondrijdt tijdens haar radioprogramma 'Limo Lunch'. Op weg naar de Joe-studio werd Kürt getrakteerd op champagne.

Tijdens de ochtendshow verraste ook Anke Buckinx, die Kürt verving tijdens haar zwangerschapsverlof, hem met een bezoek. Anke had een cadeau bij: een foto van haar zoontje Max met een bedrukt T-shirt 'Kürt, jij bent de Max!'.

Kürt was heel dankbaar: 'Het zit erop! Ik vond het een hele fijne vakantiejob.' (lacht) 'Ik heb het heel graag gedaan. En het klopt: de Joe-luisteraars zijn dé beste luisteraars ter wereld. En Anke, zorg goed voor Sven, het ochtendteam en voor alle fijne luisteraars.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers