Laatste Joe-ochtendshow van Kürt Rogiers vol verrassingen - VIDEO

vrijdag 30 augustus 2019
Foto: Joe - © MEDIALAAN - DPG Media 2019

Vrijdag 30 augustus presenteerde Kürt Rogiers zijn allerlaatste ochtendshow op Joe met Sven Ornelis. Vanaf nu maandag horen de Joe-luisteraars Anke Buckinx terug tussen 6.00 en 9.00 uur in de ochtend naast Sven.

Om Kürt te bedanken voor de voorbije maanden, zorgden de Joe-collega's voor een afscheid om nooit te vergeten.De dag vol verrassingen begon om 4.30 uur, wanneer Kürt naar de Joe-studio wilde vertrekken. Joe-collega Tess Goossens stond hem op te wachten met haar limousine, waarmee ze 's middags rondrijdt tijdens haar radioprogramma 'Limo Lunch'. Op weg naar de Joe-studio werd Kürt getrakteerd op champagne.

Tijdens de ochtendshow verraste ook Anke Buckinx, die Kürt verving tijdens haar zwangerschapsverlof, hem met een bezoek. Anke had een cadeau bij: een foto van haar zoontje Max met een bedrukt T-shirt 'Kürt, jij bent de Max!'.

Kürt was heel dankbaar: 'Het zit erop! Ik vond het een hele fijne vakantiejob.' (lacht) 'Ik heb het heel graag gedaan. En het klopt: de Joe-luisteraars zijn dé beste luisteraars ter wereld. En Anke, zorg goed voor Sven, het ochtendteam en voor alle fijne luisteraars.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De Belgische tortelduifjes Michel en Sofie ruilen met Jeanette, een alleenstaande moeder van twee zoons. Ze zal met haar zoons een week vertoeven in een riante penthouse met seaview in Blankenberge. Michel en Sofie zullen creatief om moeten gaan met het weekbudget van 80 euro terwijl zij verblijven in een sociale huurwoning in Oosterhout.

'Steenrijk, Straatarm', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers