Ingeborg lanceert 'Gratitude Challenge' bij NRJ

zaterdag 22 februari 2020
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Elke vrijdag verwelkomen Kim Muylaert en MichaŽl Joossens een gast in hun ochtendshow, die ook een kwartier op een loopband loopt. Deze week was die gast niemand minder dan Ingeborg.

Ze had zich voor de gelegenheid helemaal in het NRJ-rood gekleed, tot de loopschoenen toe.


Maar eerst gaf Ingeborg een exclusieve yoga-sessie aan een aantal luisteraars, waar iedereen onderweg naar de laatste werkdag voor de krokusvakantie, van kon mee genieten.

Na de uitzending liet ze zich door Kim en Michaël uitdagen om voor de allereerste keer een TikTok-filmpje op te nemen. En daar maken we ineens een challenge voor iedereen van: de 'Gratitude Challenge'. Zo hebben de kinderen meteen iets te doen deze vakantie!

Bekijk het filmpje hier en volg vooral haar voorbeeld: https://www.tiktok.com/@nrjbelgie/video/6795851988820151557

Er werd ook nog gepolst naar wat ze van 'Release Me' vindt, het Eurosongnummer van Hooverphonic: 'Ik ben helemaal weg van de stem van Luca! Het nummer zelf heeft wel veel tekst. Ik zou er meer instrumentale muziek ingestoken hebben. Maar wie ben ik om er iets over te zeggen, ik was verdorie voorlaatste.' (lacht)

En wat de loopband betreft: Momenteel staat Zeger Van Noten uit K'amp Waes' aan de leiding met 3740 meter. Ingeborg liep de volle 870 meter.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers