Heidi Van Tielen presenteerde laatste ochtendshow op Qmusic

donderdag 27 juni 2019
Foto: Qmusic - © DPG Media 2019

Donderdag 27 juni presenteerde Heidi Van Tielen haar laatste ochtendshow op Qmusic met Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck. Tijdens de uitzending werd Heidi uitvoerig bedankt door de Qmusic-luisteraars en het team achter de ochtendshow.

'Ik wil iedereen bedanken. Het is fantastisch geweest om met jullie samen te werken de afgelopen jaren. Ik wil ook alle luisteraars bedanken, die de afgelopen uren, dagen en weken veel hebben gestuurd. Jullie zitten in mijn hart. Bedankt dat ik jullie 's ochtends heb mogen wakker maken en dat we samen zo'n band hebben mogen opbouwen. Ik wens Sam en Wim veel succes. Ik ga zeker nog luisteren, al hoop ik dat ik wat later mag opstaan voor m'n kindje. (lacht) Ik wens jullie alle geluk van de wereld. Bedankt om met mij samen te werken. Ik ga jullie missen, super hard', vertelde een geëmotioneerde Heidi die haar tranen nauwelijks kon bedwingen.


Tijdens de ochtendshow belde het trio ook even met Erika Van Tielen, de zus van Heidi. Heidi had namelijk live op de radio nog een grote verrassing voor haar zus: 'Ik heb nog een belangrijke vraag voor Erika: wil jij meter worden?' Waarop Erika met blijdschap antwoordde: 'Ja, natuurlijk lieve schat! Heel graag! Ik had wel niet anders gehoopt', lachte ze.

Sam en Wim hadden nog een boodschap voor Heidi. 'Wie gaat er nu lachen met uw slaperig hoofd na een gekke, erotische droom met een BV? Wie gaat er nu 's ochtends vragen of je koffie wil, terwijl het antwoord al drie jaar lang elke ochtend nee is, want je drinkt geen koffie? Wie gaat er nu zeggen dat Wim en ik met onze ogen dicht of compleet scheel op de foto staan? Het gaat wennen worden binnenkort', vertelde Sam. Wim voegde er nog aan toe: 'Bedankt om samen met ons dé ochtendshow van Vlaanderen te maken. We gaan je zo hard missen. Bedankt voor alles.'  Sam en Wim verzamelden de mooiste momenten van Heidi bij Qmusic in een compilatievideo.


Heidi maakte eind april bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje en dat ze afscheid nam van Qmusic en de ochtendshow.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers