Hartoperatie voor Q-dj Wim Oosterlinck

vrijdag 21 februari 2020
Foto: Qmusic - © DPG Media 2019

Het dj-team van 'De ochtendshow van Vlaanderen' was vanmorgen niet volledig. Wim Oosterlinck werd vandaag geopereerd aan zijn hart. Sam De Bruyn en Inge De Vogelaere wensen hun collega veel beterschap!


Vorige week was Wim Oosterlinck ook al een dagje afwezig. Toen moest hij een scan laten doen van zijn hart. Er was immers een hartstoornis vastgesteld. Hierop volgde dan de ingreep van vandaag.

Zelf bleef Oosterlinck er vrij rustig bij: 'Morgen moet ik onder het mes. Dus ik kan er weeral niet bijzijn. Ik heb een hartoperatie. Drie uur binnen in het ziekenhuis, dat is het.

Volgende week is er geen ochtendshow met Sam, Inge en Wim. Zij genieten van een weekje vakantie. Op maandag 2 maart keert het ochtendtrio terug bij Qmusic.


Bron: HLN


Lees ook:
Luistercijfers: Qmusic en Joe blikken terug op mooi 2019
Luistercijfers DPG Media: Qmusic grootste radiozender bij Vlamingen tussen 18 en 54 jaar

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op En.

Dossiers