Dit is de jury voor 2de 'NRJ Open Mic Hip Hop'

maandag 7 oktober 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Het ochtend-duo van NRJ, Kim en MichaŽl, zoekt opnieuw muzikaal talent. Na het overdonderend succes van de eerste editie van NRJ Open Mic Hip Hop, komt er nu een tweede.

Wie volgt ASTRO op, die met glans de eerste wedstrijd won?


7 weken lang kunnen 7 kandidaten het beste van zichzelf geven tijdens de ochtendshow bij Kim en Michaël. Vanaf maandag 21 oktober zullen Hip Hop artiesten - tussen 8.00 en 9.00 uur - de jury proberen te overtuigen van hun uitzonderlijk talent. De jury bestaat uit Gille De Bruycker (FAKE Records/Uberdope), Sevi Geerts aka Safi, en NRJ-DJ Ken ‘Fatty K’ Flamant.

De NRJ Open Mic Hip Hop loopt van 21 oktober tot en met 2 december 2019. De finale vindt plaats op maandag 16 december waarin de 3 overgebleven kandidaten strijden om de felbegeerde titel én prijs.

De winnaar van de NRJ Open Mic Hip Hop wint een opnamesessie in Marmalade Sound Factory, onder begeleiding van Fatty K.

Meer info en inschrijven via NRJ.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van Belgi√ę, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van BelgiŽ: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers