De lach van Sean Dhondt brengt 2200 euro op voor Joe-luisteraar Erik uit Turnhout

woensdag 17 oktober 2018

Joe-luisteraar Erik uit Turnhout wint maar liefst 2200 euro dankzij de lach van Sean Dhondt. Al een hele week kunnen de Joe-luisteraars elke dag tussen 07.00 en 19.00 meespelen met 'De Lach van Joe' en raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming.

Erik wist meteen van wie de lach was: 'Ik dacht al van bij het begin aan Sean Dhondt. Super! Yes! Het geld ga ik nog even posteren op mijn spaarboekje. Volgend jaar ben ik 30 jaar getrouwd, dus dan kan ik het goed gebruiken', vertelde een blije Erik op de radio bij Joe-dj Tess Goossens.


'De Lach van Joe'
Iedereen lacht anders: de één giechelt als een puber en de ander schatert het uit. Daarom speelt Joe elke dag 'De Lach van Joe', waarbij de luisteraars kunnen raden naar een lach van een bekende Vlaming. De eerste inzet is 100 euro. Wie als tiende meespeelt via de Joe-app of sms, mag een gok wagen. Is het antwoord juist, dan wint hij of zij de pot. Is het fout, dan is er het volgende uur 100 euro meer te winnen. Iedereen kan meespelen via de Joe-app of via 6622.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers