Bab Buelens iedere ochtend op Qmusic

maandag 29 juni 2020
Foto: Qmusic © DPG Media 2020

De ochtendstond heeft goud in de mond. Dat geldt deze zomer zeker voor de fans van Bab Buelens. Zij is iedere ochtend te horen in de ochtendshow op Qmusic.

Acteren én zingen, niets is Bab te veel. En voortaan kan ze ook radiomaken op haar palmares schrijven. Samen met Vincent Fierens presenteert Bab voortaan iedere ochtend de zomerse ochtendshow op Qmusic.

En volgens Qmusic is dat geen verrassing. In haar kindertijd was Bab al de host van haar eigen radiostation 'Radio Frababu'.

Vanaf volgende week maandag verhuizen Bab en Vincent naar Oostende. Daar opent Qmusic zes weken lang de Q-Hotspot in het Maria Hendrikapark. De Qmusic-dj's maken er elke dag van 06.00u tot 22.00 uur radio.


 


Lees ook:
Alternatief voor het Q-Beach House! Qmusic deze zomer live vanuit de Q-Hotspot in Oostende
Bab Buelens (Emma) vertrekt bij 'Familie'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van Belgi√ę, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van BelgiŽ: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers