Wilders-proces van minuut tot minuut te volgen bij RTL Nieuws en RTL Z

donderdag 17 maart 2016

De eerste openbare zitting van proces tegen Geert Wilders is morgen van minuut tot minuut te volgen bij RTL Nieuws en RTL Z.

Ieder uur geeft RTL Z live updates vanuit de rechtszaal. Ook viatwitter,eenliveblog eneen live stream op rtlnieuws.nl en in de RTL Nieuws-apps zijn de gebeurtenissen in de rechtszaal op de voette volgen. Wilders is zelf aanwezig in de zwaarbeveiligde rechtszaal bij Schiphol. De PVV-voorman wordt vervolgd voor zijn 'minder minder'-uitspraak van twee jaar geleden.


Het Openbaar Ministerie beschuldigt hem van belediging van een groep mensen op grond van ras en het aanzetten tot discriminatie en haat. RTL Nieuws publiceert online een uitgebreide special met achtergrondinformatie over het proces en een reconstructie van alle gebeurtenissen.

'RTL Nieuws': vanaf 7.30 uur achtergronden, updates, liveblog en livestream
- rtlnieuws.nl en de RTL Nieuws-apps bieden vanaf 07:30 uur updates in een liveblog.
- Op rtlnieuws.nl is het mogelijk om het proces te volgen via een live stream van 09.30 uur.
- Verslaggever Rik Konijnenbelt is voor RTL Nieuws aanwezig bij de zitting en doet in de nieuwsuitzendingen uitgebreid verslag.
- rtlnieuws.nl publiceert een online specialover de stafzaak met achtergrondinformatie, waaronder een reconstructie. Ook komen voor- en tegenstanders van Wilders uitgebreid aan het woord. http://www.rtlnieuws.nl/proces-wilders

RTL Z: live updates in nieuwsuitzendingen
- RTL Z-verslaggever Ilan Sluis is aanwezig bij de rechtszaal en geeft ieder uur een live update in de nieuwsuitzendingen van RTL Z.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers