Wendy van Dijk schaatst in 'Dancing On Ice'

dinsdag 4 juli 2006

RTL4 en VTM lanceren in september 'Dancing On Ice', een variant van het populaire 'Dancing With the Stars'. Vlaamse en Nederlandse sterren strijden op de ijspiste. In Vlaandern geeft men voorlopig nog geen namen vrij, maar in Nederland is het lijstje al compleet.

R


TL 4 koos duidelijk niet voor B-sterren, maar voor vijf grote kleppers. De concurrentie met een soortgelijk programma op SBS 6 is dan ook groot en RTL 4 wil deze slag om de kijker absoluut winnen.

De vijf Nederlandse sterren zijn John Williams, Froukje de Both, Wendy van Dijk, Babette van Veen en Bert Kuizenga. Het Nederlandse team is onmiddellijk gestart met hun eerste schaatslessen. Zij staan de hele zomer, vier dagen per week, enkele uren op het ijs.

De presentatie van 'Dancing On Ice' is in handen van Francesca Vanthielen en Martijn Krabbe.

Bron: VIPS

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers