Wendy van Dijk schaatst in 'Dancing On Ice'

dinsdag 4 juli 2006

RTL4 en VTM lanceren in september 'Dancing On Ice', een variant van het populaire 'Dancing With the Stars'. Vlaamse en Nederlandse sterren strijden op de ijspiste. In Vlaandern geeft men voorlopig nog geen namen vrij, maar in Nederland is het lijstje al compleet.

R


TL 4 koos duidelijk niet voor B-sterren, maar voor vijf grote kleppers. De concurrentie met een soortgelijk programma op SBS 6 is dan ook groot en RTL 4 wil deze slag om de kijker absoluut winnen.

De vijf Nederlandse sterren zijn John Williams, Froukje de Both, Wendy van Dijk, Babette van Veen en Bert Kuizenga. Het Nederlandse team is onmiddellijk gestart met hun eerste schaatslessen. Zij staan de hele zomer, vier dagen per week, enkele uren op het ijs.

De presentatie van 'Dancing On Ice' is in handen van Francesca Vanthielen en Martijn Krabbe.

Bron: VIPS

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers