Vanavond te gast in eerste 'Jinek' bij RTL 4

vrijdag 3 januari 2020
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Vanavond om 22.20 uur start de eerste aflevering van 'Jinek' bij RTL 4. Vanuit Studio Plantage in Amsterdam ontvangt Eva Jinek de volgende gasten.

Korpschef van de Nationale Politie Erik Akerboom en politieagente Esra Ceran over het geweld tegen hulpverleners tijdens Oud en Nieuw.


Michiel Vos is overgevlogen uit New York en blikt vooruit op het komende verkiezingsjaar in de Verenigde Staten. Blijft Trump president?

NRC chef politiek Guus Valk over het Nederlandse politieke jaar. Blijft Rutte III op het pluche? Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda is te zien met zijn eerste bijdrage uit politiek Den Haag en hij bezoekt de premier.

Sportpresentatrice Hélène Hendriks bespreekt het sportjaar 2020. Komt er een revanchematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven en wordt Oranje eindelijk weer eens Europees kampioen?

Carlo Boszhard en Angela de Jong kijken uit naar het spannende nieuwe televisiejaar. En Martijn Koning blikt terug op zijn oudejaarsconference en blikt meteen vooruit op het nieuwe jaar.

'Jinek', iedere werkdag om 22.20 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Raymond van het Groenewoud (foto: © VRT 2020)

Raymond kijkt terug op de jaren 70, de jaren van zijn doorbraak, tot het hem te veel wordt. In 1981 trekt hij de stekker eruit en hij gaat voor onbepaalde tijd op retraite.

'Raymond!', om 21.30 uur op En.

Dossiers