Vanavond te gast in eerste 'Jinek' bij RTL 4

vrijdag 3 januari 2020
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Vanavond om 22.20 uur start de eerste aflevering van 'Jinek' bij RTL 4. Vanuit Studio Plantage in Amsterdam ontvangt Eva Jinek de volgende gasten.

Korpschef van de Nationale Politie Erik Akerboom en politieagente Esra Ceran over het geweld tegen hulpverleners tijdens Oud en Nieuw.


Michiel Vos is overgevlogen uit New York en blikt vooruit op het komende verkiezingsjaar in de Verenigde Staten. Blijft Trump president?

NRC chef politiek Guus Valk over het Nederlandse politieke jaar. Blijft Rutte III op het pluche? Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda is te zien met zijn eerste bijdrage uit politiek Den Haag en hij bezoekt de premier.

Sportpresentatrice Hélène Hendriks bespreekt het sportjaar 2020. Komt er een revanchematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven en wordt Oranje eindelijk weer eens Europees kampioen?

Carlo Boszhard en Angela de Jong kijken uit naar het spannende nieuwe televisiejaar. En Martijn Koning blikt terug op zijn oudejaarsconference en blikt meteen vooruit op het nieuwe jaar.

'Jinek', iedere werkdag om 22.20 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hillary' (foto: Canvas/VRT - © hulu 2020)

In deze aflevering onderzoeken de documentairemakers hoe de Democratische kandidate van het establishment in 2016, Hillary Clinton, haar nationale debuut maakte in de jaren 90 en hoe ze een uitdagende transformatie onderging tot First Lady van de Verenigde Staten.

'Hillary: Becoming a Lady', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers