Tussenstand Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019

woensdag 11 september 2019

De tussenstand in alle categorieŽn voor de 54e Gouden Televizier-Ring Verkiezing is bekend. Op deze titels is tot nu toe het meest gestemd.

Maar met nog een kleine twee weken te gaan tot de stembussen sluiten, kan alles nog veranderen.


Welke tv-programma’s, presentatoren, presentatrices, acteurs en actrices, talenten, kinderprogramma’s en digitale innovaties maken op dit moment de meeste kans op de felbegeerde prijzen? Dat zie je in de tussenstand van de 54e Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Let wel; de tussenstand geeft slechts een indicatie, want stemmen kan nog tot en met 23 september via Televizier.nl/ring.

De top 10
In de belangrijkste categorie, namelijk die van de Gouden Televizier-Ring, zijn dit (op alfabetische volgorde) de tien titels die tot nu toe de meeste stemmen kregen.

'Beste Zangers' (AVROTROS)
'Chateau Meiland' (SBS 6)
'De Luizenmoeder' (AVROTROS)
'De Slimste Mens' (KRO-NCRV)
'Expeditie Robinson' (RTL 5)
'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX)
'Helden van het Maxima' (AVROTROS)
'Het Rotterdam project' (RTL 4)
'Rail Away' (EO)
'Vroege Vogels' (BNNVARA)

Meeste stemmen
Ook in de andere categorieën is de afgelopen weken al ontzettend veel gestemd. De lijsten met de grootste kanshebbers tot nu toe vind je via onderstaande links.

Televizier-Ster Presentator
Televizier-Ster Presentatrice
Televizier-Ster Acteur/Actrice
Televizier-Ster Online-videoserie
Televizier-Ster Talent
Televizier-Ster Digital impact
Televizier-Ster Jeugd

Stemmen kan nog tot 23 september 8.00 uur ’s morgens via Televizier.nl/ring. Voor alleen de Televizier-Ster Jeugd stem je via Televizier.nl/jeugd. Onder toeziend oog van de notaris stellen we vervolgens in elke categorie de top 3 met de meeste stemmen vast. Op 9 oktober in AFAS Live Amsterdam wordt duidelijk wie de grote winnaars zijn van het Gouden Televizier-Ring Gala 2019.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussťe d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en JťrŰme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussťe d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers