'Tijd voor MAX' verlengt seizoen tot en met 3 juli

woensdag 25 maart 2020
Foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2019

'Tijd voor MAX', het middagmagazine van MAX, gaat zes weken langer door in verband met de coronacrisis. Tot en met vrijdag 3 juli ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij 'Tijd voor MAX' actuele en spraakmakende gasten, waarbij er uiteraard volop aandacht is voor de actuele ontwikkelingen omtrent het coronavirus.

MAX vindt het belangrijk om ook in deze tijden iedereen op de hoogte te houden van de laatste gebeurtenissen. Daarom is besloten om het seizoen van 'Tijd voor MAX' met zes weken te verlengen. In de uitzendingen praten Martine van Os en Sybrand Niessen iedereen thuis bij met relevante gasten en deskundigen. Met uiteraard aandacht voor ontwikkelingen en vragen in verband met het coronavirus.


Zo vertelt dokter Ted van Essen over de medische kant van het virus en MAX Ombudsman Jeanine Janssen over de gevolgen voor de consument. 'Tijd voor MAX' staat garant voor boeiende gesprekken met interessante gasten. De vinger aan de pols van de samenleving.

'Tijd voor MAX', elke werkdag om 17.10 uur
 bij MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers