Tiende seizoen 'The Voice of Holland' trapt af met pop-up store in Hoog Catharijne

maandag 4 november 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Vrijdag 8 november start het tiende seizoen van de grootste muzikale talentenjacht van Nederland: 'The Voice of Holland'. Dit jubileumseizoen wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Martijn Krabbé.

In de befaamde rode stoelen zitten, net als vorig jaar, de altijd eerlijke coaches: Anouk, Ali B, Lil Kleine en Waylon. Chantal is het nieuwste gezicht bij 'The Voice of Holland'.


Pop-up store
Ter ere van dit tiende seizoen opent op woensdag 6 november een speciale 'The Voice of Holland' pop-up store zijn deuren in Hoog Catharijne te Utrecht. In deze tijdelijke 'The Voice'-beleving kunnen mensen twee weken lang niet alleen op de foto in de draaiende rode coach-stoel, maar zichzelf ook van hun meest muzikale kant laten horen en auditie doen. Verder kunnen ze in het rijke verleden van 'The Voice' duiken middels een indrukwekkende trip down memory lane langs de meest memorabele momenten van de afgelopen negen jaar 'The Voice of Holland'.

'The Voice of Holland' wordt geproduceerd door Talpa Media.

'The Voice of Holland', vanaf vrijdag 8 november om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers