Tiende seizoen 'The Voice of Holland' trapt af met pop-up store in Hoog Catharijne

maandag 4 november 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Vrijdag 8 november start het tiende seizoen van de grootste muzikale talentenjacht van Nederland: 'The Voice of Holland'. Dit jubileumseizoen wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Martijn Krabbé.

In de befaamde rode stoelen zitten, net als vorig jaar, de altijd eerlijke coaches: Anouk, Ali B, Lil Kleine en Waylon. Chantal is het nieuwste gezicht bij 'The Voice of Holland'.


Pop-up store
Ter ere van dit tiende seizoen opent op woensdag 6 november een speciale 'The Voice of Holland' pop-up store zijn deuren in Hoog Catharijne te Utrecht. In deze tijdelijke 'The Voice'-beleving kunnen mensen twee weken lang niet alleen op de foto in de draaiende rode coach-stoel, maar zichzelf ook van hun meest muzikale kant laten horen en auditie doen. Verder kunnen ze in het rijke verleden van 'The Voice' duiken middels een indrukwekkende trip down memory lane langs de meest memorabele momenten van de afgelopen negen jaar 'The Voice of Holland'.

'The Voice of Holland' wordt geproduceerd door Talpa Media.

'The Voice of Holland', vanaf vrijdag 8 november om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers