'The World's Best' te zien bij SBS6

woensdag 24 april 2019

Vanaf donderdag 25 april presenteert SBS6 de nieuwe, mondiale talentenjacht 'The World's Best'. In deze show, gepresenteerd door Emmy Award-winnaar James Corden, strijden unieke acts van over de hele wereld om een ​​prijs van één miljoen dollar en de titel 'The World's Best'.

In de show komt alles voorbij, op het allerhoogste niveau: van muzikanten tot bizarre circusacts en spectaculaire vechtkunst. 'The World's Best' is wekelijks te zien vanaf donderdag 25 april om 20.30 uur.


De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill: ze moeten ook de Wall of the World overtuigen, met meer dan vijftig beroemde experts uit 38 landen. Deze deskundigen hebben verschillende achtergronden binnen de entertainmentwereld: van Bollywood tot ballet, van K-Pop tot comedy, van vechtsport tot magie en alles daartussenin. De experts geven feedback tijdens elke ronde van de competitie en helpen beslissen welke act uiteindelijk wint.

'The World's Best' is een format van het Amerikaanse CBS.

'The World's Best', vanaf donderdag 25 april wekelijks om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers