'The World's Best' te zien bij SBS6

woensdag 24 april 2019

Vanaf donderdag 25 april presenteert SBS6 de nieuwe, mondiale talentenjacht 'The World's Best'. In deze show, gepresenteerd door Emmy Award-winnaar James Corden, strijden unieke acts van over de hele wereld om een ​​prijs van n miljoen dollar en de titel 'The World's Best'.

In de show komt alles voorbij, op het allerhoogste niveau: van muzikanten tot bizarre circusacts en spectaculaire vechtkunst. 'The World's Best' is wekelijks te zien vanaf donderdag 25 april om 20.30 uur.


De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill: ze moeten ook de Wall of the World overtuigen, met meer dan vijftig beroemde experts uit 38 landen. Deze deskundigen hebben verschillende achtergronden binnen de entertainmentwereld: van Bollywood tot ballet, van K-Pop tot comedy, van vechtsport tot magie en alles daartussenin. De experts geven feedback tijdens elke ronde van de competitie en helpen beslissen welke act uiteindelijk wint.

'The World's Best' is een format van het Amerikaanse CBS.

'The World's Best', vanaf donderdag 25 april wekelijks om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers