'The Voice Kids'-winnaar Silver Metz maakt line-up Nickelodeon Familie Festival compleet

dinsdag 13 augustus 2019
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2019

Het einde van de zomervakantie komt voor een groot deel van Nederland nu wel heel dichtbij. Reden genoeg voor een spetterend afsluitend feest, toch?! En waar kan dat beter dan bij het grootste familiefestival van Nederland?

Nog maar twaalf dagen op de teller en dan viert Nickelodeon de tweede editie van het Nickelodeon Familie Festival. De programmering voor het festival was al spectaculair, maar de kers op de taart is de act van zanger Silver Metz, bekend van 'The Voice Kids' en zijn optreden op de middenstip van de Johan Cruijff Arena. Deze rasartiest opent het festival op de mainstage en zet de toon voor de dag dus direct met zijn enorme talent. Silver sluit in de programmering aan bij Nederlandse topartiesten, zoals Ronnie Flex & Deuxperience, MAAN, Roxeanne Hazes, Broederliefde, STUK en Kalvijn. Het Nickelodeon Familie Festival vindt plaats op zondag 25 augustus aan het Almeerderstrand in Almere.


Silver zegt over zijn deelname aan het Nickelodeon Familie Festival: 'Dit is toch zo gaaf! Het is echt super vet om voor zo’n groot publiek te mogen optreden en dan ook nog eens voor jong en oud. Want ik vind het leuk dat naast kinderen ook gewoon ouders mee kunnen dansen en zingen op deze dag. Ik heb er echt veel zin in en het wordt natuurlijk een super leuke dag. Ik vind het tof om mijn zomervakantie zo af te sluiten, op het Nickelodeon Familie Festival!'.

De elfjarige Silver kan gerust een mega-talent genoemd worden. De jonge zanger won het achtste seizoen van 'The Voice Kids'. Al na zijn eerste auditie, was hij de gedoodverfde winnaar. Alle 'Voice'-coaches prezen hem meerdere malen om zijn talent. Het mag dan ook geen verrassing heten dat Silver de winst van het programma heeft gepakt! Om zijn droom uit te laten komen stelde coach en Comedy Central 'Roastee' Ali B een Twitter-actie op '#silveropdemiddenstip', zodat de jonge zanger op de middenstip van de Johan Cruijff Arena zijn lijflied ten gehore kon brengen. Dit ‘Jordaan-jochie’ speelde een seizoen lang de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical samen met Danny de Munk. En hoewel het eigenlijk gewoon een collega is, ziet Silver Danny als zijn muzikale held.

Britt Scholte Social Reporter Nickeloden
De populaire Britt Scholte, bekend als actrice van haar Youtube-kanaal en social media, zal de gehele dag een Social Report uitbrengen op de kanalen van Nickelodeon Nederland (@Nickelodeonnederland). Daarnaast krijgen bezoekers de kans om haar tijdens een high five te geven tijdens de Meet & Greets. Daarmee sluit zij aan in de rij voor Meet & Greets met andere populaire artiesten en content creators, zoals Nienke van Dijk, Dirk Scheele, De Ludwigs, Diiggy's, Wout Verstappen, Ronald, Kaj van der Voort, Sterre Koning, Denise Anna, Kalvijn, Mylene & Rosanne, 4LIFE, Stefan de Vries en Stefania.

Nickelodeon Familie Festival Report
Wil jij nagenieten van het festival? Dat kan! Op vrijdag 30 augustus om 18.15 uur zendt Nickelodeon een reportage van deze dag volg family fun uit. Hierin brengen presentatoren Britt en Wout een verslag, inclusief backstage beelden, van de volledige dag.

Meer informatie over de kaartverkoop en de programmering van het Nickelodeon Familie Festival vind je op www.nickelodeon.nl/festival of op Facebook. Volg ook @Nickelodeonnederland op Instagram.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amerika, eind jaren 30. Henri Young wordt in de gevangenis van Alcatraz opgesloten omdat hij vijf dollar heeft gestolen om zijn zusje eten te kunnen geven. Hij probeert te ontsnappen, maar wordt gevat en wordt het slachtoffer van gevangenisdirecteur Milton Glenn. Henry brengt drie jaar in een isoleercel door, wordt regelmatig geslagen en ziet geen greintje licht. Wanneer hij eindelijk de toelating krijgt om naar de andere gevangenen terug te keren, vermoordt hij degene die hem heeft verraden voor het oog van honderden getuigen. De gaskamer lijkt onafwendbaar. Henri zal immers voor moord met voorbedachten rade veroordeeld worden. Maar dan wordt zijn - naar alle schijn hopeloze - zaak toevertrouwd aan de beginnende advocaat James Stamphill.

'Murder in the First', om 23.25 uur op Eén.

Dossiers