Stress in tv-land! Wie gaat naar SBS, wie niet?

woensdag 20 april 2011

De overname van SBS door Sanoma en John de Mol zorgt voor grote zenuwachtigheid in Hilversum. De ambitie van de Mol is namelijk om van SBS 6 de grootste zender van Nederland te maken. En dan heb je sterren nodig natuurlijk. Maar wie gaat mee? En wie valt uit de boot?

Linda de Mol is de zus van John. De geruchten gaan al dat zij binnenkort RTL verruilt voor SBS. In een recent interview zei Linda de Mol nog dat ze zich liever niet te lang aan één bedrijf verbindt: 'Dat hangt van duizenden factoren af. Juist daarom sluit ik altijd korte contracten af. Maximaal een jaar. Ik wil niet vastzitten', ze zie toen.


Ook presentatoren als Winston Gerschtanowitz, Jack Spijkerman en Tijl Beckand werken nu voor RTL 4, maar ze zijn ook verbonden aan productiebedrijf Talpa van de Mol. Het lijkt dus een logische stap dat ook zij binnenkort voor SBS kiezen. Of het zover komt, valt nog af te wachten.

Volgens mediabureau MindShare zijn er nu ook SBS'ers die moeten vrezen voor hun baan. Zo bijvoorbeeld Patty Brard en Danny de Munk. 'Zij zitten in een soort C-categorie. De Mol wil van SBS de grootste zender van Nederland maken. En ik zie Linda de Mol, die zeker meegaat, nog niet naast Patty Brard staan. Die moet straks misschien wel bij de Amsterdamse zender AT5 aan de slag', aldus Ruud de Langen van MindShare.

Bron: ad.nl


Lees ook:
Sanoma en John de Mol hebben SBS binnen

DOSSIER: SBS-zenders in de etalage

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers