'Stranger Things' experience in Utrecht open voor publiek

donderdag 4 juli 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

Vanaf donderdag 4 juli is de voorheen streng beveiligde 'Stranger Things' experience op Hoog Catharijne in Utrecht gratis toegankelijk voor iedereen.

In de experience worden fans meegenomen in het Hawkins Lab, de wereld waar de serie zich afspeelt. Er zijn verschillende scenes uit de serie te bewonderen. De experience is een ode aan de populaire 80's thriller 'Stranger Things'. Het nieuwste, derde, seizoen van de populaire serie is vanaf nu exclusief te zien op Netflix.


Sinds vrijdag 21 juni is Hoog Catharijne in Utrecht in de ban van de mysterieuze experience die geheel in het teken staat van de populaire Netflix-serie 'Stranger Things'. Negen dagen lang, van 21 tot en met 29 juni, werden er over het internet, de televisie en de radio puzzelstukjes verstopt waarmee cijfers voor de code ontrafeld konden worden. De cijfers vormden opeenvolgend de code van de deur. Kiara Arustajir wist als eerste op zaterdag 29 juni de negencijferige code te ontcijferen en daarmee de deur te openen. Ze won hiermee niet alleen eeuwige roem, maar ook twee tickets naar de officiële première van 'Stranger Things' in Parijs.


Het derde seizoen van 'Stranger Things' speelt zich opnieuw af in Hawkins, Indiana, in 1985. De zomer is aangebroken en de kinderen hebben een zomerbaantje in het nieuwe winkelcentrum Starcourt Mall of genieten van hun zomervakantie. Maar hoe rustig zal deze zomer verlopen? 'Stranger Things' ontving o.a. 18 Emmy-nominaties (met 5 overwinningen) en won de SAG Award 2017 voor Outstanding Performance by an Ensemble in een dramaserie.

De 'Stranger Things' experience in Hoog Catharijne in Utrecht is open tot 14 juli 2019.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers