Spectaculair programma 'Celebrity Pole Dancing' dit najaar bij RTL 5

maandag 7 april 2014

Komend najaar daagt RTL 5 twaalf Bekende Nederlanders uit voor het nieuwe spectaculaire programma 'Celebrity Pole Dancing'. De BN'ers worden in dit programma klaargestoomd om paaldanser te worden.

Deze sexy sport is een opkomende trend en allang niet meer iets wat alleen in nachtclubs wordt beoefend.


Bij paaldansen gaat het om kracht, passie en doorzettingsvermogen om daarmee tot een complete beheersing en controle van het lichaam te komen. Een uitdagende klus voor de BN'ers, die gepaard zal gaan met veel vallen en opstaan. Voordat het programma van start gaat, krijgen de celebrity's een intensieve training van een personal paaldanstrainer. Zij komen elkaar vervolgens tegen in vier studioshows, waar zij hun geleerde acts live voor een deskundige jury moeten uitvoeren.

Uiteindelijk volgt een live finale, waar de beste paaldanser tot 'Pole Dancer 2014' wordt gekroond.

'Celebrity Pole Dancing' wordt geproduceerd door Tévémediagroup.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers