Sjaan Duinhoven nieuw in 'Dokter Tinus'

woensdag 13 juli 2016

Maandag 29 augustus begint het nieuwe, vijfde, seizoen van de succesvolle SBS6-serie 'Dokter Tinus'. Daarin is een rol weggelegd voor Sjaan Duinhoven. Zij wordt de therapeute van Martinus.

In het nieuwe seizoen van 'Dokter Tinus' besluit de wereldvreemde plattelandsdokter Martinus Elsenbosch (Thom Hoffman) aan zichzelf te werken en in therapie te gaan. Dat doet hij samen met zijn echtgenote Lisa (Jennifer Hoffman) bij een therapeute, gespeeld door Sjaan Duinhoven. Die actrice speelde eerder mee in 'Bitches' (BNN).


Nog een nieuwe rol is weggelegd voor Johanna Hagen. Zij wordt de oppas bij Lisa en Martinus. Hagen acteerde al in 'Zwarte Tulp' en 'Danni Lowinski'.

Bron: ad.nl

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers