Sanoma en Talpa ronden overname SBS af

vrijdag 29 juli 2011

Sanoma en Talpa hebben de overname van de SBS-zenders in Nederland vandaag afgerond. Dat melden beide partijen in een kort persbericht. Op 20 april dit jaar kondigde Sanoma de overname van de SBS onderdelen in Nederland en België van ProSiebenSat.1 aan.

Na de goedkeuring van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) op 22 juli 2011 hebben Sanoma en Talpa vandaag de overname van de Nederlandse activiteiten en daarmee de transactie afgerond. De SBS onderdelen worden ondergebracht bij de Sanoma Media divisie. In Nederland consolideert Sanoma Media met ingang van 1 augustus 2011 de activiteiten van SBS.Lees ook:
John de Mol al in 2012 geen aandeelhouder meer van RTL Nederland

DOSSIER: SBS-zenders in de etalage

volledig dossier
SBS

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-Brittannië, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers