Sanoma en Talpa ronden overname SBS af

vrijdag 29 juli 2011

Sanoma en Talpa hebben de overname van de SBS-zenders in Nederland vandaag afgerond. Dat melden beide partijen in een kort persbericht. Op 20 april dit jaar kondigde Sanoma de overname van de SBS onderdelen in Nederland en België van ProSiebenSat.1 aan.

Na de goedkeuring van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) op 22 juli 2011 hebben Sanoma en Talpa vandaag de overname van de Nederlandse activiteiten en daarmee de transactie afgerond. De SBS onderdelen worden ondergebracht bij de Sanoma Media divisie. In Nederland consolideert Sanoma Media met ingang van 1 augustus 2011 de activiteiten van SBS.Lees ook:
John de Mol al in 2012 geen aandeelhouder meer van RTL Nederland

DOSSIER: SBS-zenders in de etalage

volledig dossier
SBS

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lance' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

'Lance' vertelt het verhaal over de opkomst van de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong, zijn strijd met teelbalkanker, zijn zeer succesvolle carrière, zijn zeven opeenvolgende Tour de France-zeges én zijn val nadat hij opbiechtte dat hij betrokken was bij een van de grootste dopingschandalen aller tijden. Het deed de wielersport op zijn grondvesten daveren. Waar liep het fout? En hoe kon dit schandaal zo lang onder de radar blijven? Armstrong deelt zijn waarheid met het grote publiek. Ook heel wat mensen uit de wielerwereld komen aan bod.

'Lance', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers