RTL Telekids en festival 'Zomer op Zwitsal' presenteren 'Mega Blubber Power Race'

woensdag 8 juni 2016

Op zaterdag 2 juli komt de populaire 'Mega Blubber Power Race' terug. Het spectaculaire buitenevenement vindt plaats tijdens festival 'Zomer op Zwitsal' in Apeldoorn en is gratis toegankelijk voor kinderen en hun familie, mits zij zich via de site megablubberpowerrace.nl hebben aangemeld.

De 'Mega Blubber Power Race' was onderdeel van het tv-programma 'Telekids' uit de jaren '90. In de razend populaire en hilarische race gingen twee klassen de strijd met elkaar aan. In 2015 presenteerde kinderplatform RTL Telekids met groot succes de comeback van het evenement op vier verschillende locaties in Nederland. Deze zomer keert de 'Mega Blubber Power Race' dan ook terug als zomerevenement.


Kinderen kunnen ravotten op verschillende attracties zoals de Mega Stormbaan, Harry de Hengst, bruisende schuimbaden, een extra lange buikglijbaan en De Grot der 1000 Schatten. Tijdens 'Zomer op Zwitsal' kan er ook worden meegezongen en gedanst bij de Telekids Discoshow en bij optredens van onder andere meidengroep Raak!. Ook voor de jongere kinderen is er vertier: zo zijn de Telekids-kinderhelden Fien & Teun en Jul & Julia van de partij en wordt er geschminkt.

Toegang tot het festivalterrein van 'Zomer op Zwitsal' en de 'Mega Blubber Power Race' is gratis. Tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers in drie shifts aan de 'Mega Blubber Power Race' deelnemen. Om lange wachtrijen en teleurstelling te voorkomen dient men zich hiervoor eerst aan te melden via de website die vanaf vrijdag 10 juni online is (http://www.megablubberpowerrace.nl) en gratis toegangsbewijzen te downloaden. Het festivalterrein van 'Zomer op Zwitsal' is tussen 11.00 en 19.00 uur vrij toegankelijk.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers