Rijk Hofman en Edson Da Graça presenteren 'Je Moeder'

maandag 18 februari 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

MTV-host Rijk Hofman en co-host Edson Da Graça presenteren vanaf dinsdag 19 februari twee keer per week een aflevering van 'Je Moeder', waarin influencers en artiesten elkaar uitdagen om de scherpste, grappigste en hardste 'Je Moeder' grappen te brengen.

Onder de bezielende leiding van presentator Rijk battlen de deelnemers in drie rondes vol gevatte one-liners. Alleen met de allerbeste 'Je Moeder' grappen maak je kans op de winst! Edson zorgt er in zijn rol als co-host en coach voor dat alle deelnemers zo goed mogelijk worden voorbereid op deze spannende strijd. De vloggers en artiesten hebben een enthousiaste achterban die hen aanmoedigt en zo ontstaan er twee kampen die het tegen elkaar opnemen.


In de eerste ronde is het meteen tijd voor de klassieke grappen over 'Je Moeder'. De tweede ronde wordt een stuk persoonlijker: de deelnemers kunnen nu elkaar te grazen nemen! De derde en tevens laatste ronde bestaat uit één keiharde knock-out grap. Rijk en Edson bepalen uiteindelijk wie de beste 'trash-talker' van de avond wordt.

Deze artiesten en influencers durven het aan om de grappen te maken én te ontvangen...

Keizer vs Loopers
Lena vs Stacy
Anouar (Anouarvines) vs Ismail Ilgun
Diiggys (Naik Byusa) vs Korthom (Thomas Brok)
Royalistiq vs Don (de Jong)
Ta Joela vs Ponkers (Jesper en Martijn)
Ricongelooflijk (Rico) vs Jeroen Holtrop
Koen Kardashian vs Jody Bernal
Vonneke Bonneke en Selma Omari vs Vriendloos (Brandon & Willem Chen)
Peter Nauts vs Hanwe

MTV's 'Je Moeder' is vanaf dinsdag 19 februari elke dinsdag en donderdag vanaf 16.00 uur te zien op het Youtube kanaal van MTV Nederland. #MTVJeMoeder

Ook zie je vanaf zondag 24 februari elke zondag 'Je Moeder' om 20.00 uur op MTV!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers