Prins Harry & Meghan op reis door Afrika in nieuwe documentaire

zondag 20 oktober 2019

In de nieuwe documentaire 'Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis' worden de Britse prins Harry, zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie gevolgd tijdens hun bezoek aan Zuid-Afrika, vorige maand.

De Britse journalist Tom Bradby, die al twee keer eerder een documentaire maakte met de prins in Afrika, volgde het gezin op de voet. Het paar vertelt openhartig over hoe zij als jong gezin omgaan met alle media-aandacht, de zaken waarover zij zich zorgen maken en hoe ze hun publieke taken en gezinsleven in evenwicht houden. De documentaire zal maandagavond, minder dan 24 uur na de tv-première in het Verenigd Koninkrijk (bij ITV), te zien zijn bij RTL 4.


Speciaal voor de Nederlandse versie van de documentaire zal Loretta Schrijver de voice-over inspreken. Loretta: 'Het is uniek dat ITV deze documentaire over het leven en werk van het prinselijk paar van zo dichtbij mocht maken. Extra bijzonder is het dat deze documentaire binnen een dag al bij RTL 4 wordt uitgezonden. Ik kan de voice-over daarom pas maandagmiddag inspreken en ik verheug me daar zeer op!'

Door deze ingelaste documentaire schuift de laatste aflevering van 'The Repair Shop' een week op (naar maandag 28 oktober).

'Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis', maandag 21 oktober om 21.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers