Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

maandag 9 december 2019

Vanaf 1 januari 2020 is Piet Paulusma de vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar is hij zowel op radio als televisie te horen en te zien.

Piet zal elke werkdag aan het eind van de 'Tijd voor MAX'-uitzending op NPO 1 te zien zijn met een weerreportage vanuit de regio. Buiten het seizoen van 'Tijd voor MAX', blijft 'Piets Weer' te zien op NPO 1, rond de klok van 17.55 uur.


Ook is vanaf het nieuwe jaar 'Piets Weer' elke werkdag rond 12.30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 5: van maandag tot en met donderdag in 'Haandrikman!' en op vrijdagen in 'TinekeShow'.

Weerman Piet Paulusma: 'Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk bij MAX. Mijn hart ligt bij het brengen van het weer, dat ik dit landelijk op radio én tv kan blijven doen, bij een omroep waar ik mij nu al thuis voel, is geweldig!'

MAX-directeur Jan Slagter is blij met de komst van Piet: 'Piet is een fenomeen, iedereen kent hem en houdt van hem. Hij is helemaal op zijn plaats hier bij Omroep MAX.'

Op dinsdag 10 december, vanaf 17.10 uur, zijn Piet en Jan te gast in 'Tijd voor MAX' om vooruit te blikken op de weerberichten van Piet bij MAX.

'Piets Weer' is vanaf 2020 elke werkdag rond de klok van 17.55 uur te zien op NPO 1. Behalve op 1 januari, dan om 17.05 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers