Philippe Geubels straalt als nooit tevoren in nieuwe fictieve serie 'GEUB'

zondag 21 april 2019
Foto: Eén/VRT - © Woestijnvis 2019

De meest energieke komiek van Vlaanderen schittert vanaf 22 april in zijn eigen sitcom bij Videoland. In deze fictieve serie 'GEUB' neemt niemand minder dan Philippe Geubels de onmogelijke rol van Philippe Geubels op zich.

Derek de Lint speelt de rol van buurman William van Bronkhorst'.


In 'GEUB' krijgt Philippe Geubels een serieuze relationele tegenslag te verwerken. Zijn vrouw (Kyoko Scholiers) gaat ervandoor met de intellectuele en charismatische 63-jarige Nederlander William van Bronkhorst, gespeeld door Derek de Lint. Dit voorval zorgt voor een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet bij Philippe waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt.

Diep vernederd en depressief valt Philippe terug op zijn moeder Sonja (Vera Van Dooren) die hem bijstaat met wijze raad en wasmanden vol gestreken wasgoed. Ook met behulp van zijn twee beste vrienden Dikke Dirk (Flor Decleir), Pannenkoek (Joris Hessels) en zijn manager Johnny Braeckman (Jonas Geirnaert) probeert hij zijn leven weer op de rails te krijgen en misschien zelfs een nieuwe liefde te veroveren. Dat laatste loopt niet altijd even goed af. Meestal heel slecht eigenlijk...

'GEUB' wordt geproduceerd door Woestijnvis en zowel in België (Telenet vanaf 5 april en later dit jaar bij Eén) als in Nederland (Videoland vanaf 22 april en later dit jaar bij RTL 4) uitgezonden.

'GEUB', vanaf 22 april bij Videoland en later dit jaar bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers