Philippe Geubels straalt als nooit tevoren in nieuwe fictieve serie 'GEUB'

zondag 21 april 2019
Foto: Eén/VRT - © Woestijnvis 2019

De meest energieke komiek van Vlaanderen schittert vanaf 22 april in zijn eigen sitcom bij Videoland. In deze fictieve serie 'GEUB' neemt niemand minder dan Philippe Geubels de onmogelijke rol van Philippe Geubels op zich.

Derek de Lint speelt de rol van buurman William van Bronkhorst'.

In 'GEUB' krijgt Philippe Geubels een serieuze relationele tegenslag te verwerken. Zijn vrouw (Kyoko Scholiers) gaat ervandoor met de intellectuele en charismatische 63-jarige Nederlander William van Bronkhorst, gespeeld door Derek de Lint. Dit voorval zorgt voor een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet bij Philippe waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt.

Diep vernederd en depressief valt Philippe terug op zijn moeder Sonja (Vera Van Dooren) die hem bijstaat met wijze raad en wasmanden vol gestreken wasgoed. Ook met behulp van zijn twee beste vrienden Dikke Dirk (Flor Decleir), Pannenkoek (Joris Hessels) en zijn manager Johnny Braeckman (Jonas Geirnaert) probeert hij zijn leven weer op de rails te krijgen en misschien zelfs een nieuwe liefde te veroveren. Dat laatste loopt niet altijd even goed af. Meestal heel slecht eigenlijk...

'GEUB' wordt geproduceerd door Woestijnvis en zowel in België (Telenet vanaf 5 april en later dit jaar bij Eén) als in Nederland (Videoland vanaf 22 april en later dit jaar bij RTL 4) uitgezonden.

'GEUB', vanaf 22 april bij Videoland en later dit jaar bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers