Nieuwe Videoland comedyserie 'Moedermaffia' in ontwikkeling

zondag 21 juni 2020

Voor Videoland werkt Kaap Holland Series aan de nieuwe comedyserie 'Moedermaffia'. De nieuwe Videoland Original gaat over n van de laatste grootste taboes van onze tijd: Opvoeden!

Iedereen heeft er een mening over. Met deze scherpe comedy biedt Videoland een herkenbaar inzicht in de bemoeizuchtige en vaak grensoverschrijdende moedermaffia die zowel offline als online ongefilterd toeslaat. Een hilarische ode aan alle moeders van Nederland.


'Moedermaffia' wordt geschreven door Anjali Taneja en Zoeteke Lugthart en verder uitgewerkt door het team van Kaap Holland Film & Series, dat onder leiding van producent Maarten Swart, de afgelopen jaren zowel enkele van de grootste publieksfilms, succesvolle series als 'Flikken Maastricht', 'Tessa', Videoland Original 'Random Shit' en en een aantal internationaal gewaardeerde producties produceerde. De nieuwe hilarische comedy staat dan ook nog in de kinderschoenen en er wordt in een later stadium bekendgemaakt wie de hoofdrollen gaan vertolken en wanneer de serie bij Videoland te zien is.

Videoland kent inmiddels al diverse succesvolle Videoland Originals waaronder de dramaseries 'Mocro Maffia', 'Nieuwe Buren', 'Judas', 'Meisje van Plezier', 'Soof', 'De Twaalf van Oldenheim', 'De Twaalf van Schouwendam', 'Random Shit', 'Zwarte Tulp' en er zijn nog een aantal nieuwe series in ontwikkeling, waaronder 'Moedermaffia' en een dramaserie geïnspireerd op 'Ruinerwold'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers