Nieuw op SBS6: 'Million Dollar Island'

vrijdag 24 januari 2020

SBS6 maakt een eigen variant van het succesformat 'Expeditie Robinson'. Dat programma heet 'Million Dollar Island', zal twee keer zo lang duren en is ook extremer dan het origineel. Dat lezen we in het AD.

De deelnemers van 'Million Dollar Island' moeten twee maanden overleven op een onbewoond eiland en nemen het op tegen maar liefst 99 tegenspelers. De hoofdprijs is dan ook niet mis; de winnaar verdient zo maar even 1 miljoen euro.

De opnames vinden plaats tussen mei en juli dit jaar. Mannen en vrouwen die 1 miljoen euro willen winnen, slim en avontuurlijk zijn en twee maanden kunnen overleven op een onbewoond eiland, mogen zich aanmelden bij SBS6. Wanneer 'Million Dollar Island' op tv komt, is momenteel nog niet bekend.

Bron: AD


SBS6

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers