Nederlands zangduo treedt dankzij Qmusic-dj op met The Script in Ziggo Dome

vrijdag 29 november 2019
Foto: Qmusic - © Jesse van der Schot 2019

Een droom komt uit voor Bart Maessen (26) en Robin Zomer (27) van het popduo BENR. De zangers met het populaire YouTube-kanaal mogen in maart samen optreden met The Script tijdens hun concert in de Ziggo Dome.

Dit hoorde het duo donderdagavond tijdens het programma van Kai Merckx op Qmusic.


Bart en Robin maken voor Qmusic-dj Kai Merckx wekelijks een cover van een nummer uit de Top 40 in het Nederlands. Zo ook de nieuwste hit van The Script, 'The Last Time'. Toen de band onlangs bij Qmusic was voor een intiem concert, besloot Kai de versie van Bart en Robin te laten zien aan de driekoppige band.

De reactie van de mannen van The Script was meteen laaiend enthousiast. Daarop besloot de band iets ongekends te doen: zanger Danny O'Donoghue nodigde het duo via een videoboodschap uit om samen een nummer ten gehore te brengen voor 17.000 man in de Ziggo Dome. En dat twee keer, tijdens de concerten in maart. The Script zingt dan in het Engels, waarbij de jongens van BENR stukken in het Nederlands op zich nemen.

Bart en Robin kregen dit donderdagavond te horen tijdens de show van Kai Merckx.

Bekijk hier de cover van BENR van het nummer The Last Time van The Script:


Hier zijn meerdere covers van BENR te vinden:

- Duncan Laurence – Arcade cover
- Tones & I – Dance Monkey

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een meisje wordt verkracht, de dader is onvindbaar. Wanneer er 's nachts opnieuw een oproep binnenkomt van een aanranding wordt de dader herkend door de slachtoffers. Alle beschikbare eenheden gaan op jacht. Het wijkteam snelt te hulp naar een oude man die levenloos langs de kant van de weg ligt. Een jonge vrouw wordt door haar vader dood aangetroffen op haar appartement, de terreinondersteuner leidt zijn team bij het onderzoek naar een verdacht overlijden. In het wijkkantoor komt een vrouw aangifte doen van seksueel misbruik, ze werd als kind door twee mannen misbruikt en heeft het daar nog steeds zeer moeilijk mee.

'Politie 24/7', om 21.10 uur op En.

Dossiers