Najaar Net5: Nieuwe reeksen van 'Het Blok' en 'MasterChef'

donderdag 7 juli 2011

Net5 staat al jaren bekend als kwalitatieve vrouwenzender en dit najaar wordt deze lijn voortgezet met programma's die dicht bij het profiel passen. Samen met de makers van 'Baantjer' en 'Gooische Vrouwen' brengt Net5 de romantische misdaadserie 'Hart tegen Hard' en verder staat het nieuwe programma 'Next Hair Guru' op het programma. Tel daarbij nieuwe seizoenen van 'Grenzeloos Verliefd', 'MasterChef', 'Het Blok', 'Grey's Anatomy' en 'Private Practice' op en het is helemaal duidelijk: Net5 is klaar voor het najaar!

'Het Blok'
De populaire klusstrijd 'Het Blok' is dit najaar wegens succes weer terug! Deze editie gaat helemaal 'back to basic' en bevat alle vertrouwde ingrediënten: 4 liefdeskoppels, lange klusnachten, slopende weekenden, harde deadlines en verrassende opdrachten. Dit alles zorgt voor de zwaarste kluswedstrijd én relatietest van Nederland. De presentatie is in handen van Erik van het Hoff.


Vanaf woensdag 31 augustus

'Hart tegen Hard'
In deze nieuwe romantische misdaadserie draait alles om Thomas en Ava. Zij is sexy, spannend, doortastend en misdaadjournaliste bij een landelijk dagblad. Hij is impulsief, explosief en rechercheur bij de afdeling Zware Criminaliteit in Amsterdam. In hun werk worden de twee geconfronteerd met ontvoering, mishandeling, diefstal, chantage maar vooral met elkaar. Ze willen maar één ding en dat is samen zijn. Dit is door hun werk onmogelijk, waardoor ze alle verlangens geheim proberen te houden. 'Hart tegen Hard' is een idee van, en wordt geproduceerd en geregisseerd door, de makers van o.a. 'Baantjer', 'Spangen' en 'Gooische Vrouwen'.

Vanaf maandag 3 oktober

'MasterChef'
Dit najaar start een nieuw seizoen van de Nederlandse versie van de wereldwijde tv-hit 'MasterChef'. Honderden gespannen amateurkoks worden keihard getest tijdens verschillende auditiedagen. Uiteindelijk gaan slechts 12 MasterChefs in spe de ultieme kookstrijd met elkaar aan. Zij krijgen de meest onmogelijke opdrachten voor hun kiezen, waarbij ze worden beoordeeld door de onverbiddelijke jury bestaande uit Peter Lute en Alain Caron. De emoties zullen hoger oplopen dan ooit en de kandidaten moeten alles op alles zetten om de prestigieuze titel te winnen.

Vanaf woensdag 7 september

'Body Of Proof'
In de nieuwe politieserie 'Body of Proof' schittert Dana Delany (bekend van 'Desperate Housewives') in de hoofdrol. Ze speelt Megan Hunt, een jonge vrouw die door een auto-ongeluk haar baan als gerespecteerd neurochirurg op moet geven en aan de slag gaat als schouwarts. In deze functie lost ze vele spannende moordzaken op bij de politie in Philadelphia. En ook in haar privéleven is het allesbehalve rustig: door haar drukke leven besluit haar man een scheiding aan te vragen en verliest ze ook de voogdij over haar dochter.

Vanaf maandag 15 augustus

'Next Hair Guru'
In 'Next Hair Guru' gaan getalenteerde kappers de strijd met elkaar aan om door te breken als beste haarstylist van Nederland. Tijdens uitdagende opdrachten als celebrity fotoshoots worden ze geprikkeld om alles uit de kast te halen en daarmee de meest creatieve kapsels te creëren. Onder begeleiding van onder andere topkapper Ilham Mestour kunnen ze hun carrière naar het hoogste niveau tillen. Talent, improvisatie, creativiteit, doorzettingsvermogen maar ook overtuigingskracht: de kandidaten moeten alles geven om te winnen. De winnaar krijgt de mogelijkheid in één keer door te breken als Hair Guru.

Vanaf eind augustus


DOSSIER: Najaar 2011: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
    02:25
    Journaallus
  • 01:10
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 07:15
    Saïd & Anna
    05:00
    Geen uitzending
  • 07:15
    VLOGLAB Mystery #Stories
    05:15
    Geen uitzending
  • 06:40
    Blind getrouwd: Australië
    03:10
    Geen uitzending
  • 01:05
    Geen uitzending
    08:45
    Wordt aangekondigd
  • 01:05
    Geen uitzending
    14:10
    Ultimate Police Interceptors
  • 07:00
    Married ... With Children
    01:30
    Baywatch
  • 06:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 06:00
    TEAM OCHTEND
    01:45
    Geen uitzending
  • 06:50
    Cold Case
    02:05
    ER
  • 07:15
    Geen uitzending
    01:20
    Sydney Harbour Force
  • 05:00
    Geen uitzending
    06:25
    Extreme Makeover: Home Edition
  • 05:00
    Geen uitzending
    07:45
    Dead Asleep
  • 06:00
    Herhalingslus
    20:00
    Z-Nieuws
  • 07:05
    Roger
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 06:15
    Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
    02:20
    Tot op het Bot: Het Varken
  • 07:00
    Premier League
    01:45
    Tennis: Rolex Monte-Carlo Masters 2024
  • 07:20
    Father Brown
    02:10
    The Change
  • 07:11
    Goedemorgen Nederland
    01:42
    NOS Journaal
  • 07:15
    Tijd voor Max
    01:59
    Nieuwsuur
  • 07:20
    Zin in Zappelin
    02:36
    Podium Zwart Unplugged