Koningsdag en Dodenherdenking met gebarentolk op NPO 1 extra

vrijdag 26 april 2019

Doven en slechthorenden kunnen de live-uitzendingen van Koningsdag en Dodenherdenking (NOS) dit jaar extra goed volgen.

Naast de gebruikelijke ondertiteling via TT888 op NPO 1 worden de uitzendingen op tv-kanaal NPO 1 extra van een gebarentolk voorzien.


Bij 'Koningsdag' op zaterdag 27 april gebeurt dit voor het tweede achtereenvolgende jaar, bij Dodenherdenking op 4 mei is het een primeur. NPO 1 extra is bij KPN te vinden op kanaal 76, bij Ziggo op kanaal 128, bij T-Mobile op kanaal 273 en online via NPO Start.

Koningsdag met gebarentolk op NPO 1 extra

Zaterdag 27 april
10.30 uur 'NOS Journaal' met gebarentolk
10.50 uur 'NOS Koningsdag' 2019 met gebarentolk (tot 13.30 uur)

Dodenherdenking met gebarentolk op NPO 1 extra

Zaterdag 4 mei
18.45 uur 'NOS Nationale Herdenking' 2019 met gebarentolk

Persbericht NPO
http://www.npo.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers