Kijkcijfers: 'My Name is Michael' start met 1,4 miljoen kijkers

zondag 10 januari 2010

The King Of Pop leeft nog steeds voort. En zo blijkt, want het gloednieuwe RTL 4-programma 'My Name Is Michael' dat gisteravond haar première beleefde, is goed van start gegaan. Ruim 1,4 miljoen kijkers van zes jaar en ouder stemden af op de gezellige en soms ontroerende amusementsshow, waarin presentatoren Nicolette van Dam en Koen Wauters op zoek gaan naar een jonge en een volwassen Michael Jackson.

Met name de kleine kinderen hebben veel indruk gemaakt. Jurylid Begert Lewis barstte uit in tranen en sommigen kregen zelfs een staande ovatie van de jury.


In de tweede uitzending van ‘My Name Is Michael’, op zaterdag 16 januari, staan er nog meer kinderen en volwassen te popelen om de poplegende zo goed mogelijk na te doen op het gebied van zang en dans. Na afloop horen tien volwassen en tien kinderen wie er door gaan naar de volgende ronde.

‘My Name Is Michael’, elke zaterdag om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: My Name is Michael (vtm & RTL 4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluwé en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers