Jet van Nieuwkerk is het nieuwe gezicht van 24Kitchen

donderdag 16 mei 2019
(foto: 24Kitchen - © FOX Networks Group 2019)

Foodie n thuiskok Jet van Nieuwkerk hoort vanaf nu bij de 24Kitchen-familie. Druk, druk, druk? Jet maakt je leven makkelijker met simpele, snelle en vooral lekkere recepten.

Als nieuw gezicht zie je Jet vanaf zondag in ‘Wat Eten We Vandaag?’. Jet: 'Dit is een droom die uitkomt!'


Samen met Jet geven chefs Hugo Kennis en het veelbesproken kookduo met Rotterdamse tongval, Job en Perry, antwoord op de meest gestelde vraag van Nederland: ‘Wat Eten We Vandaag?’ Jet: 'Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en iedereen te trakteren op snelle en gemakkelijke recepten. Werken voor 24Kitchen stond al een paar jaar op mijn wishlist. Mijn doel is om vooral te laten zien hoe léuk koken is en dat het absoluut niet moeilijk hoeft te zijn om vlug een verse maaltijd op tafel te zetten. Neem van mij aan, er komt veel lekkers voorbij!'

Channel Director van 24Kitchen, Petra Knoth: 'Jet is er! En ze is simpelgezegd ontwapenend. Met haar frisse uitstraling en veel lol neemt ze je mee in de 24Kitchen-keuken. Ook is Jet, net als Job & Perry en Hugo, niet bang om te laten zien dat er soms iets misgaat. Ik denk dat veel kijkers zich herkennen in deze enthousiaste thuiskok. Verandering van spijs doet eten en met Jet kunnen we elke dag weer een simpel, snel en lekker antwoord geven op die ene vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: wat eten we vandaag?'

Je ziet Jet vanavond al
Je bent 24Kitchen-familie of je bent het niet! Hugo is de beroerdste niet en maakt Jet vanavond al wegwijs in de 'Wat Eten We Vandaag?'-keuken. De twee laten de kijker zien hoe je tagliatelle door een simpele twist nóg lekkerder maakt. Jets eerste solo-aflevering staat op het menu voor komende zondag. Dan pakt ze iedereen in met háár recept voor amandeltaart!

Hey Google, praat met 24Kitchen!
Gevarieerd, simpel en snel eten? 24Kitchen is sinds begin dit jaar al flink op weg met meer dan 100 succesvolle ‘Wat Eten We Vandaag?’-afleveringen, op tv, in het AD, op 24kitchen.nl en op social media. Maar het kan nóg makkelijker. Daarom komt 24Kitchen met de nieuwe Google Home-applicatie.

‘Hey Google, praat met 24Kitchen’ leidt vanaf 23 mei direct naar de 24Kitchen-spraakassistent die je stap voor stap helpt in de keuken. Daarnaast beluister je de afleveringen van 'Wat Eten We Vandaag?' als podcast en kan je recepten ontvangen en doorsturen. Jouw nieuwe hulp in de keuken wordt 23 mei op een bijzondere manier gelanceerd op de Libelle Zomerweek.

Aangenaam, Jet van Nieuwkerk!
Jet van Nieuwkerk timmert de afgelopen jaren flink aan de culinaire weg. Ze bracht de boeken 'Het boek van Jet', 'Tips van Jet' en onlangs 'Uit huis met Jet' uit. Ze is Smulpaap-columnist geweest voor Het Parool en ook schreef ze artikelen en columns voor de tijdschriften 'ExtraLekker' en '&C'. Tevens maakte Jet de driedelige docuserie 'Niet Gezond Meer', presenteerde ze het programma 'Foodmakers' en heeft ze haar eigen online magazine 'Tip van Jet' (www.tipvanjet.nl).

‘Wat Eten We Vandaag?’, dagelijks om 16.45 uur te zien bij 24Kitchen en op 24kitchen.nl.

Persbericht 24Kitchen
http://www.24kitchen.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Humphrey krijgt bezoek van zijn tante, aan wie hij zijn liefde voor het speuren te danken heeft. Plots belandt zij echter zelf in het midden van een moordonderzoek. Ze is getuige van hoe een toerist van zijn balkon wordt gegooid. Humphrey wordt aangevallen op de plaats van het misdrijf en belandt in het ziekenhuis, waar hij quality time doorbrengt met zijn tante, tot ze hem het droeve geheim vertelt dat ze al die tijd had verzwegen.

'Vlaanderen Feest!', om 20.20 uur op En.

Dossiers