Jamai verrast onbekende en Bekende Nederlanders in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'

woensdag 30 oktober 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

In het nieuwe feel-good programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' helpt Jamai Loman op geheel eigen wijze mensen bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen.

Het zijn boodschappen die variëren van een hart onder de riem, het bedanken voor steun in een moeilijke periode tot het geven van een serieuze wake-up call en alles-er-tussenin.


De boodschappen worden verpakt in verborgen camera scenes die complete verbazing oproepen en gepaard gaan met reacties vol emotie. Jamai gaat in gesprek met de afzender van de boodschap om uit te zoeken wat ze zouden willen meegeven. Daarna gaat hij op pad om deze op memorabele wijze over te brengen. Zo zien we bijvoorbeeld een grote opruimactie voor 2 pubers die hun kamer nooit opruimen, wordt Fajah Lourens door haar kinderen op een spannende manier gewezen op haar vele telefoongebruik en is er - als kers op de taart - een heus huwelijksaanzoek!

Naast alle verschillende verrassingen zijn er ook twee terugkerende items in het programma. Het hangjongerenkoortje verrast een speciaal iemand die het verdient om in de bloemetjes te worden gezet. En de 'evil-twins' geven iemand een bijzondere wake-up call. 

Jamai: 'Ik kijk ontzettend uit naar de uitzendingen van dit toffe programma, het is een feest om te mogen maken. We vertellen bijzondere verhalen en verrassen mensen met diverse boodschappen. Van 'help eens wat vaker in huis' tot 'bedankt dat je er altijd voor me bent'. We hebben Bekende en onbekende Nederlanders overvallen met de meest uiteenlopende verrassingen, het is een programma met veel humor, maar ook af en toe een traan.'

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' wordt door Skyhigh TV geproduceerd en is vanaf donderdag 31 oktober wekelijks te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers