Hitserie 'Het Huis Anubis 'vanaf 8 januari terug op Nickelodeon

vrijdag 5 januari 2018
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2018

Sibuna! 'Het Huis Anubis' is vanaf maandag 8 januari op veler verzoek terug op Viacom-zender Nickelodeon. De populaire avonturenserie met o.a. Achmed Akkabi en Iris Hesseling is elke schooldag om 19.30 uur opnieuw te zien om een nieuwe generatie kids te veroveren.

Het internaat 'Het Huis Anubis' herbergt een groot mysterie. Nieuwkomer Nienke gaat op onderzoek, maar hoe meer ze probeert het mysterie te ontrafelen, hoe gevaarlijker het wordt. Er zit niks anders op dan de anderen in het huis er bij te betrekken. Kunnen zij samen het mysterie oplossen en is iedereen wel te vertrouwen? 'Het Huis Anubis' is vanaf maandag 8 januari elke schooldag om 19.30 uur te zien bij Nickelodeon en terug te zien op Nickelodeon.nl en in de Nickelodeon Play App.


'#TB Het Huis Anubis'
12 jaar geleden kon een groep jonge acteurs niet vermoeden dat de nieuwe serie 'Het Huis Anubis' één van de meest succesvolle jeugdseries ooit zou worden. Na al die jaren komen Achmed Akkabi (Appie), Iris Hesseling (Amber), Lucien van Geffen (Fabian), Vreneli van Heibergen (Patricia), Sven de Wijn (Jeroen) en Loek Beernink (Nienke) voor het eerst weer bij elkaar en blikken ze terug op een periode die hun leven voorgoed zou veranderen in de special '#TB Het Huis Anubis'.

'#TB Het Huis Anubis' is op zaterdag 6 januari te zien op MTV (om 20.00 uur) en op Spike (om 20.20 uur).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluw en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers