'Heel Holland Bakt' zoekt vrouw n man! - VIDEO

maandag 24 februari 2020
Foto: Omroep MAX - © Roland. J. Reinders 2019

Het enige afvalprogramma waar je van aankomt is op zoek naar verse kandidaten! Tot en met eind maart kunnen nieuwbakken kandidaten zich aanmelden via de site van het programma.

Wie om één of andere reden twijfelt om zich op te geven, doet er goed aan om de nieuwste promo te bekijken:In de vrolijke video staan verschillende oud-kandidaten uit afgelopen seizoenen centraal. Onder de slogan 'Ga het avontuur aan' roept André van Duin toekomstige kandidaten op om zich in te schrijven op de website van 'Heel Holland Bakt'.

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen zal worden uitgezonden, maar dát er een nieuw seizoen aan zit te komen, is een feit.

Aanmelden voor 'Heel Holland Bakt' kan hier!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice 4 All' (VIER)

Meester Vandemeulebroucke reist af naar Isral. Daar ontmoet hij zijn clint Serge Muller. Die wordt ervan beschuldigd wapens geleverd te hebben aan het FARC, dat hem vervolgens zou betaald hebben met cocane. Er verdween in dat dossier ook een diamant van 11 karaat met een waarde van maar liefst 4 miljoen euro. De broers Souidi bezoeken New York, de stad van hun dromen. Ze hopen er ooit een bijkantoor te kunnen openen. Meester Vanmechelen bezoekt zijn vriend Jantje O. Jan Oosterbaan werd Europees kampioen kickboksen maar raakte op het slechte pad en belandde in de gevangenis. Na zijn straf opende hij een sportschool.

'Jutice For All', om 20.45 uur op VIER.

Dossiers