'Heel Holland Bakt' zoekt vrouw n man! - VIDEO

maandag 24 februari 2020
Foto: Omroep MAX - © Roland. J. Reinders 2019

Het enige afvalprogramma waar je van aankomt is op zoek naar verse kandidaten! Tot en met eind maart kunnen nieuwbakken kandidaten zich aanmelden via de site van het programma.

Wie om één of andere reden twijfelt om zich op te geven, doet er goed aan om de nieuwste promo te bekijken:In de vrolijke video staan verschillende oud-kandidaten uit afgelopen seizoenen centraal. Onder de slogan 'Ga het avontuur aan' roept André van Duin toekomstige kandidaten op om zich in te schrijven op de website van 'Heel Holland Bakt'.

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen zal worden uitgezonden, maar dát er een nieuw seizoen aan zit te komen, is een feit.

Aanmelden voor 'Heel Holland Bakt' kan hier!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers