'Heel Holland Bakt' zoekt vrouw n man! - VIDEO

maandag 24 februari 2020
Foto: Omroep MAX - © Roland. J. Reinders 2019

Het enige afvalprogramma waar je van aankomt is op zoek naar verse kandidaten! Tot en met eind maart kunnen nieuwbakken kandidaten zich aanmelden via de site van het programma.

Wie om één of andere reden twijfelt om zich op te geven, doet er goed aan om de nieuwste promo te bekijken:In de vrolijke video staan verschillende oud-kandidaten uit afgelopen seizoenen centraal. Onder de slogan 'Ga het avontuur aan' roept André van Duin toekomstige kandidaten op om zich in te schrijven op de website van 'Heel Holland Bakt'.

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen zal worden uitgezonden, maar dát er een nieuw seizoen aan zit te komen, is een feit.

Aanmelden voor 'Heel Holland Bakt' kan hier!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de chte Axe Gang, die de twee gangsters n de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers