Guus Meeuwis, BLF en Tino Martin zorgen voor muzikaal top entertainment bij Videoland

vrijdag 2 juni 2023

De lange wachtrij overslaan, alles meekrijgen van het optreden, en altijd front-row bij jouw favoriete artiesten. Deze zomer kun je bij Videoland live genieten van optredens op de grootste Nederlandse concerten, die op datzelfde moment plaatsvinden.

Na 'Vrienden van Amstel', 'Holland Zingt Hazes' en 'Boef in Concert' zijn er een tweetal nieuwe top concerten aan de line-up van Videoland toegevoegd.


Op 16 juni om 20.30 uur is Guus Meeuwis voor het tweede jaar live te streamen bij Videoland met ‘Groots Met Een Zachte G’, vanuit het Philips Stadion in Eindhoven. Live vanaf 'Concert At Sea' stream je zaterdag 24 juni het optreden van BLØF. Voorafgaand aan het concert van BLØF wordt vooruitgekeken vanaf de Brouwersdam in Zeeland met speciale interviews, een compilatie van het festival tot nu toe en een impressie achter de schermen.

Vanaf 8 juli stream je de nieuwe en eigen documentaire van Tino Martin. We zien hem optreden, backstage bij zijn concerten maar maken hem ook privé mee en krijgen een bijzonder inkijkje in het leven van deze Nederlandse topartiest.

Guus Meeuwis met 'Groots Met Een Zachte G'
Op vrijdag 16 juni, zaterdag 17 en zondag 18 juni staat Guus Meeuwis weer met zijn stadionconcerten 'Groots Met Een Zachte G' in het Philips Stadion in Eindhoven! Samen met de 35.000 bezoekers per concert zal hij het stadion als vanouds op zijn grondvesten laten schudden.

Guus Meeuwis: 'De 'Groots Met Een Zachte G'-concerten zijn voor mij het hoogtepunt van het jaar. Het Philips Stadion tot de nok toe gevuld met lachende, dansende en zingende mensen! Ik ben trots deze mooie traditie ook dit jaar bij Videoland een vervolg te kunnen geven.'

Guus Meeuwis met 'Groots Met Een Zachte G' is op vrijdag 16 juni exclusief te streamen bij Videoland.

BLØF live op 'Concert at SEA'
Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland staat in de Top 5 van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het hoogtepunt in het jaar van de band BLØF, die het festival dit jaar voor de zestiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, het strand en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

Paskal Jakobsen namens BLØF: 'Concert at SEA is voor ons het mooiste weekend van het jaar. Wat mooi dat mensen dit jaar ons concert live via Videoland kunnen mee beleven vanuit hun huiskamer op zaterdag 24 juni. We kijken er erg naar uit!'

BLØF live op 'Concert at SEA' is op zaterdag 24 juni exclusief te streamen bij Videoland.

Documentaire Tino Martin 'Laat Me Leven'
Ruim een jaar heeft Tino Martin zich laten volgen en heeft hij samen met de makers van de documentaire een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van zijn leven proberen te geven.

Tino Martin: 'In deze documentaire neem ik jullie overal mee naartoe, naar mijn optredens, de theatertour, de Ziggo Dome concerten en privé; van een verjaardag tot aan kerstavond met mijn familie. Alles komt voorbij, hoogte- maar ook dieptepunten. Voor mij had het maken van deze documentaire maar één voorwaarde en dat is dat alles eerlijk en oprecht moet zijn. Mocht je mij beter willen leren kennen dan zou dat via deze Videoland documentaire moeten lukken.'

De documentaire 'Laat Me Leven' is geproduceerd door SimpelZodiak en is vanaf zaterdag 8 juli exclusief te streamen bij Videoland.

Beleef het live bij Videoland
De functionaliteit 'Live tv kijken' is een belangrijk speerpunt bij Videoland, zo is er naast deze live concerten op 17 juni ook 'GLORY Collision 5' live te zien en is de gehele programmering van alle RTL zenders ook live te streamen bij Videoland.

Live concerten Guus en Tino ook zien bij RTL 4
Op 29 juni is er een samenvatting van het 'Groots met een Zachte G' concert te zien om 20.30 uur bij RTL 4 en op zaterdag 8 juli staat het concert TINO MARTIN: LIVE IN CARRÉ geprogrammeerd om 21.45 uur. Tino over zijn concert in Carré: 'Zoiets hoop je een keer in je leven mee te maken! Dit jaar stond ik voor de derde keer in een uitverkocht Carré. Alles wat men zegt over Carré is waar! Het is magisch, het is sfeervol en het heeft iets wat je niet kan uitleggen. Ik heb enorm genoten!'


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

De jonge getalenteerde cartracer Jimmy Bly laat het de laatste tijd wat afweten. Er wordt dan ook enorm veel druk op hem uitgeoefend door zijn manager, die tevens zijn broer is. Carl Henry, de eigenaar van de autorenstal, doet een beroep op ex-piloot Joe Tanto om Jimmy te helpen in het vooruitzicht van het nakende wereldkampioenschap. De opdracht is niet gemakkelijk aangezien de concurrentie met tegenstander Beau Brandenburg zich niet alleen op sportief vlak afspeelt. De twee jonge piloten zijn immers verliefd op hetzelfde meisje.

'Driven', film uit 2001 met oa. Sylvester Stallone, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 18:08
  Het weer (vooravond)
  18:15
  Dagelijkse kost
 • 18:00
  Citizens at war: a year in Ukraine
  18:45
  Kinderen van de collaboratie
 • 18:05
  Schijtluizen
  18:15
  Nachtwacht
 • 17:45
  Echte Verhalen: De Buurtpolitie
  18:20
  Lisa
 • 17:30
  B&B zoekt Lief NL
  18:45
  Home and Away
 • 18:10
  Home Economics
  18:40
  The Simpsons
 • 18:10
  All New Traffic Cops
  19:05
  Police Interceptors
 • 22:00
  Wordt aangekondigd
 • 17:50
  Sturm der Liebe
  18:50
  SOS Piet
 • 18:05
  Friends
  19:05
  Huizenjagers
 • 17:45
  Shades of Blue
  18:40
  Criminal Minds
 • 17:50
  Pawn Stars
  18:45
  Highway Thru Hell
 • 18:05
  Blok Australi, Het
  20:35
  De slechtste chauffeur van Nederland
 • 18:00
  Ottolenghi's Mediterranean Feast
 • 13:00
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 17:00
  Wat Een Dag
  19:00
  Dit Is Wat Mijn Mama Zei
 • 18:06
  Roger
  18:46
  Het zelfbouwhuis
 • 18:00
  De Koepelzaal
  18:00
  Welzijn - Studio Commissie
 • 17:20
  ION Men's Hockey League
 • 18:10
  Death in Paradise
  19:10
  Midsomer Murders
 • 17:40
  Hudson & Rex
  18:40
  Below Deck
 • 18:00
  NOS Journaal 18.00 uur
  18:17
  EenVandaag
 • 18:00
  NOS Journaal 18.00 uur
  18:14
  NOS Journaal Regio
 • 18:12
  De regels van Floor
  18:21
  Waku Waku