'GTST' door coronacrisis nog slechts 4 dagen op RTL 4

donderdag 19 maart 2020

De coronacrisis doet ook RTL 4 schuiven in zijn programmaschema. Vanaf maandag 23 maart komt 'Goede Tijden, Slechte Tijden' nog slechts vier keer per week op het scherm.

'In afwachting van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus kan nog niet met zekerheid worden vastgesteld dat opnames van verschillende programma’s vanaf 6 april weer van start kunnen gaan.' meldt RTL Nederland. 'Met het terugbrengen van 'GTST' van 5 naar 4 dagen kunnen we langer blijven uitzenden met de afleveringen die nu reeds beschikbaar zijn. Op deze manier kunnen we de continuïteit voor onze kijkers voor een langere periode waarborgen.'


Ook op Videoland wordt er maar 4 keer per week een nieuwe aflevering geplaatst. Op vrijdag vult 'The Voice Kids' het vrijgekomen slot. Dat start vanaf vrijdag 27 maart een half uur vroeger. Hierdoor kan 'Jinek' starten om 22.00 uur. Op de andere weekdagen blijft 'Jinek' staan om 21.25 uur.

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers