'GTST' door coronacrisis nog slechts 4 dagen op RTL 4

donderdag 19 maart 2020

De coronacrisis doet ook RTL 4 schuiven in zijn programmaschema. Vanaf maandag 23 maart komt 'Goede Tijden, Slechte Tijden' nog slechts vier keer per week op het scherm.

'In afwachting van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus kan nog niet met zekerheid worden vastgesteld dat opnames van verschillende programma’s vanaf 6 april weer van start kunnen gaan.' meldt RTL Nederland. 'Met het terugbrengen van 'GTST' van 5 naar 4 dagen kunnen we langer blijven uitzenden met de afleveringen die nu reeds beschikbaar zijn. Op deze manier kunnen we de continuïteit voor onze kijkers voor een langere periode waarborgen.'


Ook op Videoland wordt er maar 4 keer per week een nieuwe aflevering geplaatst. Op vrijdag vult 'The Voice Kids' het vrijgekomen slot. Dat start vanaf vrijdag 27 maart een half uur vroeger. Hierdoor kan 'Jinek' starten om 22.00 uur. Op de andere weekdagen blijft 'Jinek' staan om 21.25 uur.

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gentbrugge' (foto: Canvas - © VRT 2020)

Joris ontmoet Willy in de oude lokettenzaal onder het station - het best bewaarde geheim van Gentbrugge. Medard stond ooit in de krant als 'Mr. Proper'. Hij raapte jarenlang in zijn straat al het zwerfvuil op. Joris uit de Harmoniestraat blijkt niet alleen dezelfde voornaam te dragen als Joris, ze zijn ook even oud n delen een passie in radio maken. Het leven van Lieselotte liep anders dan oorspronkelijk gedacht. Toch woont ze nu samen met haar jeugdliefde Sam in hun eigen verbouwde huis.

'Gentbrugge', om 21.15 uur op En.

Dossiers