'GTST' door coronacrisis nog slechts 4 dagen op RTL 4

donderdag 19 maart 2020

De coronacrisis doet ook RTL 4 schuiven in zijn programmaschema. Vanaf maandag 23 maart komt 'Goede Tijden, Slechte Tijden' nog slechts vier keer per week op het scherm.

'In afwachting van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus kan nog niet met zekerheid worden vastgesteld dat opnames van verschillende programma’s vanaf 6 april weer van start kunnen gaan.' meldt RTL Nederland. 'Met het terugbrengen van 'GTST' van 5 naar 4 dagen kunnen we langer blijven uitzenden met de afleveringen die nu reeds beschikbaar zijn. Op deze manier kunnen we de continuïteit voor onze kijkers voor een langere periode waarborgen.'


Ook op Videoland wordt er maar 4 keer per week een nieuwe aflevering geplaatst. Op vrijdag vult 'The Voice Kids' het vrijgekomen slot. Dat start vanaf vrijdag 27 maart een half uur vroeger. Hierdoor kan 'Jinek' starten om 22.00 uur. Op de andere weekdagen blijft 'Jinek' staan om 21.25 uur.

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers