'GTST' brengt nieuw verhaal 'Valentijns Vlucht' exclusief voor Instagram

donderdag 18 april 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

'GTST' heeft als eerste Nederlandse dramaserie een verhaal ontwikkeld speciaal voor Instagram Stories, dat exclusief via het 'GTST'-account te volgen is.

'Valentijns Vlucht' wordt vanaf maandag 29 april vier weken lang elke werkdag op drie momenten per dag gepost. Hoofdrolspeler en nieuwkomer in het verhaal is Vincent Visser die de rol van Valentijn Sanders speelt.


'Veel van onze jonge fans zitten op Instagram en met 'GTST Stories' bieden we hen de mogelijkheid om de hele dag 'GTST' te beleven. Het 'GTST' Instagram account groeit dagelijks en deze fans willen we graag bedienen met content die past bij dit platform en de doelgroep', aldus Rohan Gottschalk, Producent Daily Drama bij EndemolShine Nederland.

'De 'GTST Stories' zijn in verschillende opzichten anders dan de verhalen die we op tv vertellen. Ze zijn snel en op een andere manier gedraaid, waardoor de kijker het verhaal ook anders beleeft. 'GTST' is altijd een serie geweest die verrast en nieuwe wegen durft te verkennen en met deze stories nemen we weer een nieuwe stap in die traditie.'

'Voor Instagram Stories draaien is echt anders spelen dan in de studio', aldus Vincent Visser die zijn debuut maakt in 'GTST'. 'We draaien bijvoorbeeld maar met één camera en door de formaten op social media moet je nu rekening houden met 'verticaal' filmen, waarbij je opeens superdicht op je medespelers staat om in het shot te passen. Heel leuk om dit verhaal exclusief te brengen op een platform waar ik zelfs dagelijks ook veel op te vinden ben.'

Valentijns Vlucht
Het verhaal 'Valentijns Vlucht' gaat over Valentijn Sanders, die enkele jaren geleden met zijn moeder naar Curaçao is geëmigreerd. Hij zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland en duikt met behulp van Lana (Faye Bezemer) onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen.

'Valentijns Vlucht' is elke werkdag vanaf maandag 29 april op drie momenten van de dag te volgen via 'GTST Stories'. Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload. De stories zijn unieke verhalen die te volgen zijn naast de reguliere afleveringen.

#valentijnsvlucht #gtststories

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers