Gordon stelt vraagtekens bij PowNed

zaterdag 28 augustus 2010

Opiniemaker Gorden komt alweer uit de kast. En deze keer krijgt PowNed, de hedendaagse variant op BNN, de volle lading. Puber-tv, is 's mans verdict. Hoort niet thuis in het Nederlandse publieke bestel.

Gordon lijkt zich de laatste tijd wel op te werpen als een soortement zelfverklaarde tv-moralist. Daar lijkt het althans op. Want na zijn accusaties van vorige week, waarin hij pleitte voor meer diepgang en serieux op televisie - meteen de kans grijpend om zijn eigenste nagelnieuwe programma's te promoten -, is het nu aan de spraakmakende zender PowNed. Dat de zender binnenkort in het publieke bestel zou komen, vindt de zanger/ presentator ronduit belachelijk. Wat is hun boodschap eigenlijk? vraagt Gordon zich af. Hij vreest tevens dat PowNed zou aantzetten tot haat. 'Ze moeten het venijn eruit halen en stoppen met die puber-tv', aldus de tv-paus.


Bron: ad.nl


Lees ook:
Gordon gaat voor meer serieux

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers