Gordon stelt vraagtekens bij PowNed

zaterdag 28 augustus 2010

Opiniemaker Gorden komt alweer uit de kast. En deze keer krijgt PowNed, de hedendaagse variant op BNN, de volle lading. Puber-tv, is 's mans verdict. Hoort niet thuis in het Nederlandse publieke bestel.

Gordon lijkt zich de laatste tijd wel op te werpen als een soortement zelfverklaarde tv-moralist. Daar lijkt het althans op. Want na zijn accusaties van vorige week, waarin hij pleitte voor meer diepgang en serieux op televisie - meteen de kans grijpend om zijn eigenste nagelnieuwe programma's te promoten -, is het nu aan de spraakmakende zender PowNed. Dat de zender binnenkort in het publieke bestel zou komen, vindt de zanger/ presentator ronduit belachelijk. Wat is hun boodschap eigenlijk? vraagt Gordon zich af. Hij vreest tevens dat PowNed zou aantzetten tot haat. 'Ze moeten het venijn eruit halen en stoppen met die puber-tv', aldus de tv-paus.


Bron: ad.nl


Lees ook:
Gordon gaat voor meer serieux

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers