Gert Verhulst komende week Zomerdate in 'Zomer Met Art'

zondag 14 juli 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Bij 'Zomer Met Art' heeft presentator Art Rooijakkers elke week een nieuwe Zomerdate als co-host aan zijn zijde. Komende week is dat niemand minder dan de Vlaamse presentator en media-ondernemer Gert Verhulst.

Hij neemt het stokje over van de eerdere Zomerdates Richard Groenendijk, Ryanne van Dorst, Merel Westrik en Evi Hanssen. Kijk 'Zomer Met Art' iedere werkdag om 22.30 uur bij RTL 4.


Gert Verhulst: 'Ik kijk er ongelooflijk hard naar uit om komende week samen met Art Rooijakkers 'Zomer Met Art' te maken.'

Maandag neemt Gert ook zijn zoon, presentator Viktor Verhulst, mee om een goed vader en zoon gesprek te voeren. Daarnaast ontvangen Art en Gert bijzondere gasten om over de actualiteit en zomerse onderwerpen te praten, laten verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten zien hoe Nederland de zomer beleeft en is er muziek van de 'Zomer Met Art'-huisband onder leiding van Marcel Fisser.

Eindig je zwoele zomeravond met 'Zomer Met Art', iedere werkdag om 22.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluw en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers