Gert Verhulst komende week Zomerdate in 'Zomer Met Art'

zondag 14 juli 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Bij 'Zomer Met Art' heeft presentator Art Rooijakkers elke week een nieuwe Zomerdate als co-host aan zijn zijde. Komende week is dat niemand minder dan de Vlaamse presentator en media-ondernemer Gert Verhulst.

Hij neemt het stokje over van de eerdere Zomerdates Richard Groenendijk, Ryanne van Dorst, Merel Westrik en Evi Hanssen. Kijk 'Zomer Met Art' iedere werkdag om 22.30 uur bij RTL 4.


Gert Verhulst: 'Ik kijk er ongelooflijk hard naar uit om komende week samen met Art Rooijakkers 'Zomer Met Art' te maken.'

Maandag neemt Gert ook zijn zoon, presentator Viktor Verhulst, mee om een goed vader en zoon gesprek te voeren. Daarnaast ontvangen Art en Gert bijzondere gasten om over de actualiteit en zomerse onderwerpen te praten, laten verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten zien hoe Nederland de zomer beleeft en is er muziek van de 'Zomer Met Art'-huisband onder leiding van Marcel Fisser.

Eindig je zwoele zomeravond met 'Zomer Met Art', iedere werkdag om 22.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers