Eerste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2020 begonnen

dinsdag 12 november 2019

Het wordt een bijzonder Ringjaar, het is namelijk de 55e editie van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing! Iedereen kan vanaf nu via Televizier.nl/ring stemmen op de eerste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2020. Welk programma van het afgelopen kwartaal was het allerbeste?

De vijf programma’s die in deze ronde de meeste stemmen krijgen, maken volgend jaar kans op de Ring. Er kan alleen gestemd worden op tv-shows die tussen 1 augustus en 1 november van dit jaar op tv zijn uitgezonden. Daarvoor moet het programma wel minstens 475.000 kijkers hebben getrokken. En programma’s die de Gouden Televizier-Ring al eens wonnen, mogen niet meer meedoen.


Kwalificatierondes
De vijf programma's waarop het meest is gestemd, krijgen automatisch een plekje op de definitieve lijst van de 55e Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Hierna volgen nog drie kwalificatierondes waarna er 20 programma’s op de lijst voor de Ring staan. Met de vijf wildcards erbij, worden dat er uiteindelijk 25!

De eerste kwalificatieronde loopt tot 27 november 10.00 uur. Stemmen kan via www.televizier.nl/ring.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Drie jonge gasten, Jozef, Lars en Philip, houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Daar gaan ze iets aan doen. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om daar eindelijk ontmaagd te worden. En niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

'Hasta La Vista', film uit 2011 met Tom Audenaert, Gilles De Schryver en Robrecht Vanden Thoren, om 21.05 uur op En.

Dossiers