Eerste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2020 begonnen

dinsdag 12 november 2019

Het wordt een bijzonder Ringjaar, het is namelijk de 55e editie van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing! Iedereen kan vanaf nu via Televizier.nl/ring stemmen op de eerste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2020. Welk programma van het afgelopen kwartaal was het allerbeste?

De vijf programma’s die in deze ronde de meeste stemmen krijgen, maken volgend jaar kans op de Ring. Er kan alleen gestemd worden op tv-shows die tussen 1 augustus en 1 november van dit jaar op tv zijn uitgezonden. Daarvoor moet het programma wel minstens 475.000 kijkers hebben getrokken. En programma’s die de Gouden Televizier-Ring al eens wonnen, mogen niet meer meedoen.


Kwalificatierondes
De vijf programma's waarop het meest is gestemd, krijgen automatisch een plekje op de definitieve lijst van de 55e Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Hierna volgen nog drie kwalificatierondes waarna er 20 programma’s op de lijst voor de Ring staan. Met de vijf wildcards erbij, worden dat er uiteindelijk 25!

De eerste kwalificatieronde loopt tot 27 november 10.00 uur. Stemmen kan via www.televizier.nl/ring.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers