Donderdag finale van 'Mijn Restaurant!' op vtm

woensdag 9 juni 2010

Het belooft een bloedstollende eindsprint te worden tussen de beste vrienden Karel & Ken met hun restaurant Karnivale in Aalst en het koppel Lucie & Jimmy met hun restaurant Terrae in Genk. Karel & Ken moesten na de exit van Catherine & Inge meteen in zesde versnelling gaan n met succes.

De afgevallen duo’s Ludo & Jurgen uit Halle en Kristof & Silke uit Nieuwpoort zullen de komst van dit ijzersterk duo alvast niet snel vergeten. Maar ook het jongste koppel Lucie & Jimmy veroverde een plaats in de harten van de Vlamingen. Jimmy’s metamorfose van elektricien tot gedreven maître en de finesse en slagkracht van de jonge chef Lucie maken van hen een waardig finalistenduo.


De finale wordt live uitgezonden, met gastpresentatoren Katleen Peeraer in Genk en Tim Verheyden in Aalst.

De duo’s uit Aalst en Genk zullen, samen met hun personeel, vrienden en familie, alles live kunnen volgen via de televisieschermen in hun restaurant. En voor ze weten of ze hun eigen restaurant winnen of niet, wordt er dieper ingegaan op het onvergetelijke parcours dat ze samen hebben afgelegd.

En dan wordt het in spanning wachten op de limo’s, want er is natuurlijk maar één duo, dat met open armen Rani De Coninck en de jury kan ontvangen...

'Mijn Restaurant!', donderdag 10 juni om 20.55 uur en om 22.55 uur de ontknoping.

Wie wint 'Mijn Restaurant!'?
Voorspel de uitslag NU in de TV-Visie Poll!

'Herbekijk Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers