Dominomus illegaal neergeschoten

dinsdag 29 november 2005

Eindelijk gerechtigheid voor de onfortuinlijke Dominomus. De inmiddels wereldberoemde mus is wel degelijk illegaal doogeschoten. Nu blijkt pas dat de schutter geen vergunning op zak had en dus illegaal aan het werk was.

Twee

weken geleden werd het musje doodgeschoten door een medewerker van 'Duke Faunabeheer'. Na het omvergooien van 23.000 dominostenen was het voor producent Endemol genoeg geweest.

De directeur van Duke beweerde eerder dat hij de nodige vergunning voor het afschieten van de mus had. En dag na het dodelijke incident startte echter een uitgebreide discussie over de vergunningsverlening.

Nu blijkt dat de vergunning niet in orde is, verwacht De Faunabescherming dat justitie eerstdaags overgaat tot vervolging van de schutter.
Bram Bartholomees Bron: NU.nl

DOSSIER: Domino Day

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers